Malaysian Hafizh gains 5 points at German MotoGP

Malaysian Hafizh gains 5 points at German MotoGP

paultan.org 16 Jul '18, 2am

Ahead of the month-long summer 2018 MotoGP summer break, Malaysian racer Hafizh Syahrin took 11th place at the German MotoGP in Sachsenring, gaining five more points in the world championship standing. This brings his total to 22 points and 16th place on the world championship ladder.

The Malaysian Government isn't watching your porn habits. Really it isn’t! https://t.co/US3lqlz519

keithrozario.com 14 Jul '18, 4pm
The Malaysian Government isn't watching your porn habits. Really it isn’t! https://t.co/US3lqlz519

Recently, there was a poorly written article in The New Straits Times, that suggested the Malaysian Police would know if you were watching po...

Discovering the wines of Nova Scotia

velvetescape.com 16 Jul '18, 7pm

?!?!… There’s a wine industry in Nova Scotia?” Those were my exact words when I was told about Nova Scotia’s numerous wineries. I was very su...

Pembunuhan gadis ini menggemparkan Los Angeles pada 1947, kerana kekejaman tidak terperi

Pembunuhan gadis ini menggemparkan Los Angeles pada 1947, kerana kekejaman tidak terperi

amazingnara.com 16 Jul '18, 2pm

Dia pernah dikatakan hanya punya dua cita-cita: untuk menjadi pelakon di Hollywood atau pun berkahwin dengan pegawai tentera. Malangnya, dia tidak mencapai kedua-duanya. Lot Tanah Kosong Pada 15 Januari 1947, selepas pukul 10.00 pagi, Puan Betty Bersinger keluar rumahnya yang terletak di Leimert Park bersama anak perempuannya yang berusia tiga tahun. Di barat Norton, Betty berjalan menolak kere...

Excellent choice of speaker, but was due process adhered to?

harismibrahim.wordpress.com 16 Jul '18, 8am

Excellent choice of speaker, but was due process adhered to? Posted on July 16, 2018 0 That s...

Déjà vu – Walk-out by PAS MPs leading BN MPs in the very first business of 14...

blog.limkitsiang.com 16 Jul '18, 4am

Its déjà vu – the walkout by PAS MPs leading Barisan Nasional MPs during the first business o...

Latest Comments

  1. CharmYarn Also, please check this http://projectoreviews.com/tag/tenker/ » TENKER Q5 Multimedia Mini Projec...
  2. metafack Serius la ni Picanto gen baru, lawa siot! Safety features tip top kot macam tak caya ni kereta segment A, siap ade Apple Carplay kot! » 2018 Kia Picanto specs teased ah...
  3. Makanmakan @7JW aku pun ingatkan tiap-tiap kali boleh dapat, rupanya hanya satu kali je. Gunakan rm 5 tu belilah satu apps yang murah, kira ni bayar... » Ini Cara Untuk Naik Uber ke KLIA...
  4. Makanmakan @blankspace2295 Tulah yang aku pelik sebab masa beli tu tak discount pun rm 5, rupanya lepas tu baru dia bagi balik rm 5 tu. Ni cara mere... » Ini Cara Untuk Naik Uber ke KLIA...
  5. hafizhazan123 @imecjw04 yeke? tp ni bgi uber punya, biasa I pakai grab je mcm rebate RM5 ni android users dapat je..ios user rugi la » Ini Cara Untuk Naik Uber ke KLIA...