31 Jul '17, 12am

Bzbzbz…

LV pulak baru pas spayed and kena gak monitor sama Chanel tak dak, pi merenyam rumah boyfriend dah seminggu, maybe lagi 2-3 weeks baru balik. Sunday ai kena jadi one man show for everything. Saturday pun but ai went out with my daughter for : 1. Lepas masak hantar lauk pauk nasi bagai to VA coz the 3 boys mengecat rumah tuh, lahanad tenant Sudan tu memang menyonteng kat rumah aku. 2. Pastuh we both pi hospital, visit my youngest brother admitted 3. Pi Haslam restaurant balik (twice) depan spital tuh 4. Patah ke VA hantar minum petang for the boys, singgah gak kedai jambu beli air special and jambus for the 3 boys 5. Patah balik ke rumah for asar and few stuff 6. Masih lagi ngan kakak whole day, ke SSF Cheras pulak 7. Pastuh ke Tesco Cheras 8. Balik…dah malam. Depa boys pun balik late petang and pas maghrib pi potong rambut pulak. Dah kat kol 10 kot baru depa balik makan (p...

Full article: http://redmummy.com/2017/07/31/bzbzbz/

Tweets