30 May '17, 3am

Surat Pemerhatian Berkaitan Peminat Lofattah & Fattzura

Surat Pemerhatian Berkaitan Peminat Lofattah & Fattzura

Inilah reality kehidupan. Bercinta, putus cinta adalah perkara biasa. It’s like breathing. Part and parcel of growing up. That’s how we learn dengan siapa sebenarnya kita sesuai bersama. I believe all of us here pernah melalui fasa itu. Yang peliknya, kenapa bila Fattah dan Lofa putus cinta, peminat Lofattah menggila taknak terima hakikat tu? Kenapa ye? Kenapa nak paksa2 kalau orang dah taknak meneruskan hubungan itu? Dan kenapa nak kutuk2, nak marah2 orang yang nak mulakan kehidupan dan episod baru dengan orang lain, dia dah single sukahati dialah kan? Kenapa nak tuduh2 Fattah playboy pulak, dah dia single hak dialah nak berkawan dengan siapa pun. (oh btw, get your facts right ok, ‘player’ ni orang yang dalam perhubungan istimewa dengan seseorang, tetapi dalam masa yang sama seeing another person. Juga termasuk ‘player’ ialah orang yang mengaku single tetapi sebenarnya bu...

Full article: http://www.budiey.com/surat-pemerhatian-berkaitan-peminat...

Tweets

Fattzura Dikatakan Lebih Hebat Dan Hangat Dari Lofattah

Fattzura Dikatakan Lebih Hebat Dan Hangat Dari ...

beautifulnara.com 28 May '17, 5pm

Saat ini Cik Pang percaya penerbit dan pengarah Michael Ang adalah manusia paling gembira di muka bumi ini apabila dikhaba...

Ramadan Pertama Nora Tanpa Suami Sentuh Hati Pe...

rotikaya.com 29 May '17, 7am

Bukan mudah untuk meredakan kesedihan di atas pemergian insan yang tersayang dan bagi penyanyi Nora Ariffin , pemergian su...

Fattzura Lebih Hebat Dari Lofattah?

rotikaya.com 28 May '17, 3am

Tak dinafikan fenomena Suri Hati Mr Pilot gandingan Fattah Amin dan Neelofa sebelum ini sangat hebat, pun begitu menurut r...

Durian Bakar Raih Perhatian Peminat Durian

Durian Bakar Raih Perhatian Peminat Durian

vitdaily.com 30 May '17, 4am

Ramai yang suka mencipta resepi unik berasaskan durian seperti durian crepe, kek perisa durian dan juga cekodok durian. Na...