30 Apr '17, 1pm

Yang fresh graduate gaji besar tak payah datang Seminar Gaji Kecik Mampu Beli Rumah Banyak ni. Untuk yang gaji...

Yang fresh graduate gaji besar tak payah datang Seminar Gaji Kecik Mampu Beli Rumah Banyak ni. Untuk yang gaji...

Entri ini adalah promosi untuk seminar Gaji Kecik Mampu Beli Rumah Banyak. Kalau belum pernah dengar pasal seminar ni, teruskan membaca. Kalau anda dalam golongan yang bergaji kecil dan belum memiliki rumah, seminar ini untuk anda. Masalah gaji kecik ni adalah masalah yang dihadapi oleh semua pekerja sekarang terutamanya fresh graduate, so fresh graduates, this is your opportunity to learn. Kat universiti, belajarlah sampai master phd, takde cerita pun macam mana nak manage finance untuk beli rumah kalau gaji kecik walaupun pada hakikatnya ada phd pun sekarang ni belum tentu boleh dapat kerja gaji mahal. Seminar ni mengumpulkan speaker daripada golongan individu yang berjaya memiliki beberapa hartanah untuk pelaburan walaupun mereka mempunyai slip gaji yang memang tak setanding manager atau eksekutif dalam syarikat oil and gas. Apa yang dikongsikan oleh speaker adalah real...

Full article: http://ariffshah.com/macam-mana-nak-beli-rumah-dengan-gaj...

Tweets

Beli jgn tak beli, tawaran harga diskaun durian...

superdeals.hotfm.com.my 30 Apr '17, 7am

Face of with Fara episod 5 dah up dah. Kali ni kita sambung lepak dgn @therealfafau & @ctdk. Jom dgr di aiskacang.com.my @...

Bacaan ni untuk mereka yang ada modal untuk pel...

ariffshah.com 02 May '17, 2am

Ramai je yang ada duit tapi tak tau nak melabur dalam saham. Biasanya mereka ni akan mula cari alternatif untuk melabur te...

Rahsia Menjual Yang Saya Tak Nak Anda Tahu ! — ...

rajakamil.biz 01 May '17, 4pm

Sebetulnya, saya tak mahu kongsi rahsia ini ! Namun, dek kerana saya takut lupa, saya perbetuli kembali niat saya, ilmu pe...

Tak semua matlamat yang kita tetapkan akan tercapai. walaupun dah berusaha, dah belajar, dah berkorban… Di sini...

Tak semua matlamat yang kita tetapkan akan terc...

irfankhairi.com 30 Apr '17, 3am

HANYA 15 TEMPAT TINGGAL! Sertai saya, Irfan Khairi, di Program Intensif Perniagaan Internet dan Startegi Media Sosial. Pro...