30 Apr '17, 6am

“Tiap Hari Isteri Kita Tutup Aurat, Tiba Waktu Bersalin Senang-senang Doktor Tengok Kemaluan” https://t.co/lHUr5CFXAs

“Tiap Hari Isteri Kita Tutup Aurat, Tiba Waktu Bersalin Senang-senang Doktor Tengok Kemaluan” https://t.co/lHUr5CFXAs

Isu lelaki yang menyuarakan ketidakpuasan hati mereka kerana isteri dibidankan doktor lelaki bukan isu baru, tetapi nampaknya isu tersebut timbul lagi dan kini menjadi viral di Twitter. Ia bermula dengan status yang ditulis oleh seorang pengguna Facebook yang mempersoalkan mengapa wanita bersalin disambut bayinya oleh doktor lelaki. Pengguna Facebook bernama Nor Idham Che Ghani telah memuat naik status berbentuk pertanyaan (besar kemungkinan retorikal) sama ada haram atau tidak bagi doktor lelaki melihat kemaluan wanita yang hendak bersalin. Haah betul tu. Suruh laki hang jadi doktor. pic.twitter.com/MAywbYMUyy — nomnom (@koalanii) April 26, 2017 Rata-rata netizen tidak faham mengapa isu itu ditimbulkan semula oleh Nor Idham kerana ia sepatutnya sudah jelas.Namun seorang doktor, Khairul Hafidz, telah memberi penerangan di akaun Twitternya bahawa doktor lelaki juga kalau bo...

Full article: http://amazingnara.com/tiap-hari-isteri-kita-tutup-aurat-...

Tweets

Nikah

Nikah

amazingnara.com 30 Apr '17, 6am

Dugaan nak berkahwin. Saya tempah baju kat satu tukang jahit ni. Instagram dia @tyrajaft followers 18,000. Saya pernah tem...

Tak semua matlamat yang kita tetapkan akan tercapai. walaupun dah berusaha, dah belajar, dah berkorban… Di sini...

Tak semua matlamat yang kita tetapkan akan terc...

irfankhairi.com 30 Apr '17, 3am

HANYA 15 TEMPAT TINGGAL! Sertai saya, Irfan Khairi, di Program Intensif Perniagaan Internet dan Startegi Media Sosial. Pro...

OPPSSSSS...SENTAP TAK BACA NI?? Tp orang...

OPPSSSSS...SENTAP TAK BACA NI?? Tp orang...

amazingnara.com 01 May '17, 4am

Masih ramai yang berat hati nak diet, tetap rasa OK sebab pasangan tak pernah komplen. Tetapi sedarkah anda kalau dah masu...