30 Apr '17, 3am

Super trader saham boleh buat duit banyak

Super trader saham boleh buat duit banyak

Pakar jual beli saham atau digelar Super trader akan mengambil masa untuk mempelajari perjalanan sesuatu saham sebelum mereka membeli saham tersebut. Zaman teknologi ada berbagai aplikasi membantu para trader untuk membuat keputusan untuk membeli dan menjual saham. Zaman membeli dan menjual saham berasaskan khabar angin sudah berlalu. Klik untuk beli eBook Jual Beli saham yg menguntungkan Memang betul ramai yang terbakar teruk dalam pasaran saham sehingga berjuta walaupun lengkap dengan ilmu kerana tidak dapat mengawal emosi. Tiada siapa yang dapat menjangka apa yang bakal berlaku dalam pasaran saham seminit kehadapan. Graf dan pengalaman sebagai panduan sahaja dan emsoi mesti dikawal. Hijau dan merah pasaran, keputusan untuk membeli dan menjual ketika untung dan rugi melawan emosi tamak merupakan seni yang menjadikan ramai ketagih. Kalau tiada semua ini bukanlah pasaran s...

Full article: http://denaihati.com/super-trader-saham-boleh-buat-duit-b...

Tweets

Menjadi penulis buku boleh buat duit

denaihati.com 30 Apr '17, 2am

Novel kedua kerjasama dengan penerbit dari mula menulis sehingga dipasarkan bersama. Pergi kedai buku ke kedai buku dan me...

Biasakan dgn perkara yg basic dulu (macam man n...

kclau.com 29 Apr '17, 4am

I started trading at KLSE (Kuala Lumpur Stock Exchange) back in my university years. As a young investor, I was eager to l...

Beli jgn tak beli, tawaran harga diskaun durian...

superdeals.hotfm.com.my 30 Apr '17, 7am

Face of with Fara episod 5 dah up dah. Kali ni kita sambung lepak dgn @therealfafau & @ctdk. Jom dgr di aiskacang.com.my @...

Bacaan ni untuk mereka yang ada modal untuk pel...

ariffshah.com 02 May '17, 2am

Ramai je yang ada duit tapi tak tau nak melabur dalam saham. Biasanya mereka ni akan mula cari alternatif untuk melabur te...

Tak semua matlamat yang kita tetapkan akan tercapai. walaupun dah berusaha, dah belajar, dah berkorban… Di sini...

Tak semua matlamat yang kita tetapkan akan terc...

irfankhairi.com 30 Apr '17, 3am

HANYA 15 TEMPAT TINGGAL! Sertai saya, Irfan Khairi, di Program Intensif Perniagaan Internet dan Startegi Media Sosial. Pro...

Sebagai usahawan kita boleh mengambil pesaing s...

irfankhairi.com 01 May '17, 3am

Bila adanya pesaing, ia menjadikan kita lebih kreatif dan inovatif dalam berniaga dan memasarkan produk dan perkhidmatan k...

@ameliabdwahab Untuk maklumat hentian bas 750 b...

myrapid.com.my 10 May '17, 6am

Prasarana Integrated Management & Engineering Services Sdn Bhd (PRIME) Prasarana Integrated Development Sdn Bhd (PRIDE) Pr...

Kembar Instafamous Dituduh Menipu: Ambil Duit, ...

amazingnara.com 01 May '17, 9am

Dan bukan sukar untuk memiliki jumlah pengikut yang ramai. Sekiranya anda memiliki wajah boleh tahan, dengan kuasa solekan...

“Pengacara Sekarang Banyak Yang Sampah” https:/...

rotikaya.com 03 May '17, 3am

Selebriti bermulut laser, Azwan Ali menerusi majalah Pepatung menyatakan pengacara zaman kini ramai yang tidak mempunyai k...