27 Feb '17, 10am

“Bila Tengok Barang-Barang Ni Kau Akan Rasa Sedar Diri. Faham Apa Sebenarnya Tujuan Hidup.”

“Bila Tengok Barang-Barang Ni Kau Akan Rasa Sedar Diri. Faham Apa Sebenarnya Tujuan Hidup.”

Sebenarnya saya dah hadiahkan benda ni untuk diri sendiri ketika birthday saya bulan Januari lepas. Tiada kekuatan nak share..Insyaallah hari ini dibukakan jalan moga ramai yang dapat manfaat dengan perkongsian ini. Dah bertahun niat nak beli tapi biasalah saya rasa benda ni tak berapa penting maka duit lebih gembira dihabiskan untuk kehendak lain yang harganya lagi berganda daripada barang ni. Terkubur saja niat tertangguh dimakan masa. Nak dijadikan cerita, saya dipertemukan dengan founder Furaiha Syarifah Furaiha (Fara) ketika event #HIC17 . Muda lagi orangnya. Dari butir katanya saya tahu ketinggian ilmunya tak padan dengan umur. Dalam perbincangan hingga larut malam kami berborak-borak topik bisnes, kehidupan sampailah dekat topik ni yang semuanya tak terfikir lansung nak cerita.. “BILA TARIKH NAK MATI?” Beliau bertanya dengan bersahaja kepada salah seorang kenalan ya...

Full article: http://amazingnara.com/bila-tengok-barang-barang-ni-kau-a...

Tweets

Ditinggalkan Suami, Ibu Tunggal Sara Hidup 4 Orang Anak Seorang Diri

Ditinggalkan Suami, Ibu Tunggal Sara Hidup 4 Or...

amazingnara.com 28 Feb '17, 3am

Saya baru balik dari menemui seorang ibu tunggal yang ditinggalkan suami dengna empat orang anak. Yang sulung tingkatan 3,...

Sindir Penjawat Awam Sebagai 'Hamba Abdi' - Wan...

ohbulan.com 01 Mar '17, 9am

Perginya Lagenda Seni – Tan Sri Jins Shamsuddin Meninggal Dunia Ha? Neelofa Buat Ramai Peminat Histeria! Katanya Ada Kaita...

7 Tabiat Perempuan Bila Pergi Kenduri Kahwin, N...

ohbulan.com 27 Feb '17, 7am

Cuti sekolah akan tiba tak lama lagi. Waktu tu ramai yang bakal tamatkan zaman bujang mereka. Time tu jugak lah seronok da...

Imaginasi kanak-kanak sesungguhnya, lebih jauh dari apa yang kita fikirkan. Tiada batas atau halangan buat...

Imaginasi kanak-kanak sesungguhnya, lebih jauh ...

irfankhairi.com 26 Feb '17, 8am

Apa yang dilakukan oleh syarikat Barbie ini, cukup menarik! Mereka menunjukkan apa yang sebenarnya dilihat atau difikirkan...

inilah apa yang akan terjadi bila nenek-nenek memandu kereta lamborgini.

inilah apa yang akan terjadi bila nenek-nenek m...

irfankhairi.com 05 Mar '17, 8am

Apa akan jadi, jika nenek-nenek kita membawa sports car Lamborghini? Kelakar pun ada, tapi awesome pun juga kan. Imagine a...

Meningkatkan keyakinan diri adalah sangat penti...

irfankhairi.com 27 Feb '17, 3am

Jutawan Internet, Irfan Khairi adalah seorang penulis, personaliti TV/Radio dan juga international speaker. Irfan Khairi t...

12 Nama Asal Syarikat Terkemuka Di Dunia Sebelu...

amazingnara.com 27 Feb '17, 2pm

12 Nama Asal Syarikat Terkemuka Di Dunia Sebelum Menjadi Terkenal Kebaikan Dari Sudut Kesihatan Untuk Teh dan Kopi Selepas...

Hazama Akui Hidup Lebih Tenang Lepas Kahwin

Hazama Akui Hidup Lebih Tenang Lepas Kahwin

rotikaya.com 01 Mar '17, 3am

mengakui kehidupannya bersama pilihan hatinya, Genervie Kam lebih tenang berbanding dulu. Malah kalau dulu asyik bergaduh,...

Bosan Rasa Original? Coba Klappetart Rasa Durian ala Halimah

Bosan Rasa Original? Coba Klappetart Rasa Duria...

batam.tribunnews.com 27 Feb '17, 10am

Biasanya Klappertart hanya berbahan dasar telur, susu, tepung, gula dan kelapa. Tetapi Halimah membuatnya berbeda karena m...