30 Nov '12, 2am

Membina Jenama dengan Niche Blog:

Niche Blog boleh diubah mengikut masa dan keperluan tanpa perlu memadam entri yang sebelumnya (Pernah terbaca Blogger padam entri-entri lama kerana bertukar niche blog ). Semakin lama kita menulis semakin ramai pembaca setia dan semakin kita memahami kehendak pembaca setia. Contohnya di blog Denaihati semakin lama semakin aku memahami mana tulisan yang disukai oleh pembaca setia dan mana tulisan yang disukai oleh Google. Jadi kepada Blogger baru dan lama yang belum ada niche blog jangan pening-pening nak pilih niche blog … tulis sahaja apa yang terlintas di hati yang penting tak copy paste entri blog lain. Setelah blog stabil barulah kita pilih niche blog yang paling sesuai. Kekadang sudah ada niche blog pun boleh berubah kalau perlu kerana perubahan masa dan perubahan pembaca setia. Jangan takut untuk berubah niche blog untuk penjenaman baru blog anda.

Full article: http://denaihati.com/membina-jenama-dengan-niche-blog

Tweets

Cara membina jenama blog terkenal via @denaihati

denaihati.com 24 Nov '12, 6am

Assalamualaikum dan Salam 1Dunia, sejak kebelakangan ini semakin banyak pembaca yang mencari kata kunci Denaihati . Ini da...

12-12-12

lesterchan.net 12 Dec '12, 4am

Same as last year’s 11-11-11 , I am now leaving a mark on 12-12-12 12:12pm! 2012 will be the last year till 2100 that the ...

Electric Cars: Niche or Serious Challenger to C...

evworld.com 23 Nov '12, 10pm

Are electric cars a Niche? Or just coming into their own? I’ve been asked that question twice now in the last week in vari...

Jennifer Lopez Stress Dengan Kod Etika Pakaian ...

budiey.com 29 Nov '12, 11am

Konsert di M’sia: J.LO Tertekan Dengan Peraturan, Tetap Akan Beri Kejutan Korang peminat Jenniffer Lopez? Dah beli tiket k...

Sand in Your Buns (from @sixpegs blog)

sixpegs.com 30 Nov '12, 4pm

I love the calamari at Tanjong Beach Club! Super yummy! It’s such a lovely place but it’s really a shame that their servic...

You Must Blog and Blog Smart in 2013

You Must Blog and Blog Smart in 2013

searchenginejournal.com 07 Dec '12, 2pm

A blog enables a firm to show its personal side, something customers and prospects want to see. For social media participa...