30 Aug '16, 2am

Red and baked…: ai is kalah dengan warna merah (obviously lah), so ternampak kat sini ada hairdryer merah, do...

Red and baked…: ai is kalah dengan warna merah (obviously lah), so ternampak kat sini ada hairdryer merah, do...

ai is kalah dengan warna merah (obviously lah), so ternampak kat sini ada hairdryer merah, dont care about the brand but the price pun not bad so terus beli…bila dah pakai, worth it so much!! passtuh on the same week I beli lagi hairdryer tapi tak pakai coz it comes in a pair, like 1 set with iron, jadi kena gak beli but pastuh simpan. Itu brand Philips if anyone nak beli, buzz akak lah, selling RM50 sudah. Akak cuma nakkan ironnya jer…

Full article: http://redmummy.com/2016/08/30/red-and-baked/

Tweets

Awal Mula Di Balik Nikmatnya Durian Merah Banyuwangi

Awal Mula Di Balik Nikmatnya Durian Merah Banyu...

goodnewsfromindonesia.org 27 Aug '16, 7am

Belum banyak yang mengetahui bahwa sebenarnya Indonesia memiliki Raja dari Rajanya buah. Bila buah Durian disebut sebagai ...