30 Aug '16, 2am

Raysha Rizrose Pertahankan Uqasha Senrose Yang Dikecam Kerana Buka Tudung

sebenarnye aku x marah kenapa uqasha bukak tudung tapi kenapa aku marah is kenapa die pakai tudung? ( yes, i know mesti ramai yg kecam aku berlumbe2 nk reply comments aku ni). korang aku juga belum bertudung. aku harap hidayah akan cpt sampai kt aku ni. kenapa aku masih x betudung, sebab my environment semua x bertudung, family aku semua pun xde yg pakai tudung, plus kawan2 aku pun ramai x bertudung n we olls never discuss about tudung colour ni brand ni like u olls do. but colour rambut ape, fashion ape ok we all open this topic. plus i bertudung, i feel so weird, among my families, lagi2 bile i nak pergi holiday, all pakai bukak sana sini, lg 1 baju i semua mmg terbukak sana sini, klu x terbukak ketat plak. masyaAllah jahilnye aku ni. tapi korg percayalah, aku jaga solat n puasa aku. bile shopping aku tetap akan solat wlpn mmg ramai anty2 akan tgk aku atas bawah, ramai s...

Full article: http://beautifulnara.com/raysha-rizrose-pertahankan-uqash...

Tweets