24 Jul '16, 4am

Dari 90kg Ke 58kg, Gadis Ini Kurangkan 10kg Dalam Masa Sebulan. Jom Baca!

Dari 90kg Ke 58kg, Gadis Ini Kurangkan 10kg Dalam Masa Sebulan. Jom Baca!

7. KENA pantang ais, air yang disejukkan, abc, cendol, cool blog, segala mak nenek yang sejuk. Just minum air suam mengikut liter yang badan korang perlukan (whole day) 8. Pantang lah segala fast food macam kfc mcd pizza subway semua tu untuk 3 bulan pertama tanpa ada “treat day” 9. Timbang dulu sebelum mulakan misi. Setiap minggu make sure timbang! Jaga juga emosi tu biar stabil, sometimes dia akan memberi kesan jugak. Kalau genetik jenis obesiti, korang kenalah lipat gandakan usaha. Sebab potensi untuk loss weight 10kg/weeks tu rendah. 10. Bangunnn je dari tido sebelum korang gi toilet, sebelum gosok gigi, teruss minum air kosong agak2 dalam 2-3 gelas (kalau air suam, amaaaat dan sangattt digalokkan) korang boleh search kebaikan minum air selepas bangun tido. Banyak manfaat dia. Kalau seminggu korang boleh loss cuma 3kg. Janganlah sedihh dulu syg! Kalau 4 minggu dah dapa...

Full article: http://www.ohbulan.com/dari-90kg-ke-58kg-gadis-ini-kurang...

Tweets

Boleh Mandikan Anak Ketika Demam? - Baca Dulu Penjelasan Doktor Ini...Penting!

Boleh Mandikan Anak Ketika Demam? - Baca Dulu P...

ohbulan.com 25 Jul '16, 4am

5. Klu nak dimandikan juga bayi/kanak yg panas DIBOLEHKAN. Tapi air yg digunakan harus air yg hangat suam, JANGAN air SEJU...

Dr soto ke durian ke mata kucing ke grapes ke a...

swarmapp.com 30 Jul '16, 4pm

Dr soto ke durian ke mata kucing ke grapes ke agar2 ke chocolate ke jeruk keeebuncitan lah kita akhirnyaaa — with Syiwwa

Adi Putra Umum Bersara Dari Dunia Hiburan

Adi Putra Umum Bersara Dari Dunia Hiburan

rotikaya.com 26 Jul '16, 2am

Selebriti Gambar Berita INTERAKSI: 45 Tweet Enggan Dihimpit Kontroversi Lagi, Adi Putra Keluar Dari Industri Hiburan Oleh ...

I'm at Kampung Belimbing Dalam in Durian Tungga...

swarmapp.com 23 Jul '16, 11am

You must enable JavaScript to use swarmapp.com We use the latest and greatest technology available to provide the best pos...