31 May '11, 2am

2 Blacks of Salvatore Ferragamo! via @redmummydotcom

2 Blacks of Salvatore Ferragamo! via @redmummydotcom

2 Blacks of Salvatore Ferragamo! Tuesday, 10:00 am SF ada buat sale last week, 3 hari. Aku hanya dapat turun pada hari ke dua sahaja. Meaning banyak le hari pertama punya stock yang aku dah missed. Grab this bag terus, masa sale ko jangan le berangan amik tengok letak balik. kalo berkenan, rasa ada budget, pegang terus. tak jadi beli takper, janji pegang je selagi ko dalam butik tuh. Coz kadangkala, bag yg ko pegang tu last stock and last piece. bag aku pegang hitam tu ada comes in pink or beige, white and red…..outstanding colour of cos goes to red, then black. black or red? black it is!!! manjang je bag kaler merah, tukar le sket kaler hitam pulak. My handbags in hand for black colour pun, ni the 3rd one yang ada, hitam lain dah jual…. after making payment for the handbag, ternampaklah pulak kasut nih. eh eh…flat ballerina shoes sume aku tak berkenan. flat mmg ler flat t...

Full article: http://redmummy.com/2011/05/31/2-blacks-of-salvatore-ferr...

Tweets