31 May '16, 7am

Kontroversi Ruhainies Dan Janna Nick Sudah Selesai

Eh tolong lah budak2 ni ya rabbi. 2-2 takde class tapi aku lebih salute janna, budak buat cara budak. And can act wayyy better than si ruhainies! Plg suka tgk janna ckp kedah dgn ramona n fiza dlm anakku diva. Takde nak cover2! Totally tebalik dari ruhainies yg muda2 makeup dah tebal 10 inci (nmpak tua dari org anak 5), trying so hard nak jadi copypaste nora danish (very the takde identity)! Tak kisah la janna tomboy sikit ke apa tapi jauh beza mcm langit dan bumi 2 org ni. Conclusion : Ruhainies – PLEASE GET OUT FROM THE INDUSTRY

Full article: http://beautifulnara.com/kontroversi-ruhainies-dan-janna-...

Tweets

Beza antara EKSA dan 5s

cutecarry.com 31 May '16, 11pm

Saya juga menggalakkan penggunaan barang terpakai atau konsep kitar semula ‘recycle’. Banyak penjimatan boleh dilakukan. S...