30 May '11, 5pm

Penjelasan Gambit Saifullah Tentang Video Klip Prema Yin & Shah Jaszle | Beautiful Nara

ketahian apakah ko ni gambit?? muka hensem ok la..anugerah Allah..tapi otak sempit tu problem ko..kenapa perlu compare dengan filem bodoh mcm cerita dalam botol tu? memang dari dudlu filem tu kena hentam la.tapi still kena tayang. jugak.memang la ada orang tengok.memang realitinya mcm itu.tapi ko yang bijak pandai nak compare dengan filem ni watpe dowhh!!! kiranya kalau betul2 ada adegan jolok ontot real dalam cite gay tu so ko pun nak follow sipi2 dan suh si shah jazle hisap **tek si prema yin tu? pastu alasan mana ada babak jolo*2 cuma hisap **tek je. cite gay ada real main belakang ko tak komplen? mcm tu ke gambit?? memang nampak bebas berkarya ..tapi agak2 la..takkan sebab satu dua crita mcm tu ko pun nak ada sebab nak terbitkan VC mcm tu.then makin ramai la follow ko wat cerita tak bermaruah. patu masing2 nak backuop dengan compare VC or movie lain.wat the hell..kalu ...

Full article: http://beautifulnara.com/penjelasan-gambit-saifullah-tent...

Tweets

OHBULAN!: Video Klip Berunsur Ghairah Lakonan Shahz Jaszle & Prema Yin, Arahan Gambit Saifullah.

OHBULAN!: Video Klip Berunsur Ghairah Lakonan S...

ohbulan.com 30 May '11, 5am

mmg byk yg I kurang puas hati bila shoot this MV, energy level performance, my tight shot, wardrobe, makeup & etc but mmg ...

dear frenzzz,jom kita tgk dan nilai MV ni..

beautifulnara.com 27 May '11, 5pm

malu aku tengok pompuan nih..termasuk ngan si mamt celup ni….macam vongok gile ah…aku mmg tak ley sbar ngan si SJ ni…kang ...