30 May '11, 5am

OHBULAN!: Video Klip Berunsur Ghairah Lakonan Shahz Jaszle & Prema Yin, Arahan Gambit Saifullah.

OHBULAN!: Video Klip Berunsur Ghairah Lakonan Shahz Jaszle & Prema Yin, Arahan Gambit Saifullah.

mmg byk yg I kurang puas hati bila shoot this MV, energy level performance, my tight shot, wardrobe, makeup & etc but mmg last min & everybody EVERYBODY really works hard for it & i appreciate. Tapi semua ni adalah production problem dan u all x perlu tau. Mmg kualiti boleh lebih better, tapi Dgn masa as a main factor dari masa shoot till editing & juga masalah lain, we will try better next time. Everybody tried their best & i really appreciate that. The Storyline. Cerita dia mudah, pasangan suami isteri yg pada mulanya kita establish seperti ada masalah keluarga-nak divorce ke, x brapa nak ckp with each other ke. tapi sebenarnya mereka hanya bermain ego diantara satu sama lain. Jual mahal etc. Itu adalah cara pasangan ini bermain cinta antara mereka, Green screen adalah bayangan mimpi perempuan itu. This is a short story for u, i malas nak explain panjang2. Soalan saya, S...

Full article: http://www.ohbulan.com/video-klip-berunsur-ghairah-lakona...

Tweets

Penjelasan Gambit Saifullah Tentang Video Klip ...

beautifulnara.com 30 May '11, 5pm

ketahian apakah ko ni gambit?? muka hensem ok la..anugerah Allah..tapi otak sempit tu problem ko..kenapa perlu compare den...

dear frenzzz,jom kita tgk dan nilai MV ni..

beautifulnara.com 27 May '11, 5pm

malu aku tengok pompuan nih..termasuk ngan si mamt celup ni….macam vongok gile ah…aku mmg tak ley sbar ngan si SJ ni…kang ...