28 Dec '15, 12am

A visit to National Library of Malaysia: Ini one of the impromptu plan, takde dalam list to go/do during the s...

A visit to National Library of Malaysia: Ini one of the impromptu plan, takde dalam list to go/do during the s...

A visit to National Library of Malaysia Ini one of the impromptu plan, takde dalam list to go/do during the school holidays.Oh kita memang ada list, bukan aku ler, anak2 yang but list tu. Banyak makan duit betul list2 depa tuh hahahahaa…jadi tak semua le makpak ni akan ikut pun, kita pentingkan mana2 yang depa nak teringin or tak pernah pergi sangat. So aritu plannya pi National Library. Adik aku pun memang kerja sini. tapi kita datang dah lambat, theater depa dah abis le pulak, habis tu adik aku pun tak bagitau. seligi dia sudah. So datang2 untuk pinjam buku bagai je lah and explore the library. ini makcik Zhafira yang ke main skang rancak ko yek….anak my adik too. ko tengok mulut kak gayah dia buat hah. hehehehe dulu dia sokmo gak dok umah aku kalau makpaknya ada hal, tapi tu ler, antara aku or laki aku, dia nak melekat ngan laki aku jer……kadang2 berebut dengan Zeeshan n...

Full article: http://redmummy.com/2015/12/28/a-visit-to-national-librar...

Tweets

Top 10 Destinations to Visit in 2016

Top 10 Destinations to Visit in 2016

luxuo.com 27 Dec '15, 6pm

The editors at travel magazine Afar have released their top picks for the destinations to visit in 2016, whether it be for...

US Mid-Am champ Sammy Schmitz got his first look at Augusta National. What did he think?:

US Mid-Am champ Sammy Schmitz got his first loo...

pga.com 28 Dec '15, 10pm

ST. PAUL, Minn. – Sammy Schmitz, the four-time St. John's-Collegeville All-America golfer who in October earned entry to t...

Visit Malaysia 2016

blog.malaysia-asia.my 22 Dec '15, 10am

Most of you would already know Malaysia from the worldwide media as we have been featured many times in the last couple of...

National Kitchen by Violet Oon – Burst Of Peranakan Flavours At The National Gallery https://t.co/okWqGzOs7p

National Kitchen by Violet Oon – Burst Of Peran...

danielfooddiary.com 27 Dec '15, 3am

Violet Oon has achieved what many Singaporeans would be proud of, and some restauranteurs could have dreamt about with Nat...

e-sports gets a major boost with first-ever Mal...

vernonchan.com 28 Dec '15, 5pm

Dota 2. Ultra Street Fighter. CS:GO. FIFA16. If you can relate to these, congratulations. Welcome to the world of gaming a...

Where to go in Malaysia for 2016

blog.malaysia-asia.my 06 Jan '16, 3am

Many may be asking this question on where to go in Malaysia for 2016? You may be a first timer or a repeat visitor to Mala...

Taxi Library

taxi-library.org 23 Dec '15, 6am

Photo: New York City's 13,437 yellow medallion taxicabs serve 600,000 passengers per day. Welcome to Taxi Library Search T...

First-ever Malaysia Cyber Games gives local e-s...

vernonchan.com 29 Dec '15, 1am

Dota 2. Ultra Street Fighter. CS:GO. FIFA16. If you can relate to these, congratulations. Welcome to the world of gaming a...

DAP Perak Cuba Perangkap Kerajaan Malaysia Dalam Isu Dua Peserta Luncur Angin Israel

DAP Perak Cuba Perangkap Kerajaan Malaysia Dala...

rmf7.wordpress.com 27 Dec '15, 1am

Sesuatu yang dipertikaikan satu masa dulu oleh DAP dan sekutunya PKR tidak akan padam dalam agenda mereka untuk memburukka...

National Security Council (NSC) Bill greatest s...

blog.limkitsiang.com 23 Dec '15, 9pm

The National Security Council (NSC) Bill is the greatest security disservice to Malaysia by the Najib premiership, as inst...

#Thailand warns citizens not to visit #Myanmar ...

straitstimes.com 27 Dec '15, 6am

BANGKOK (THE NATION/ASIA NEWS NETWORK) - The authorities in the areas bordering Thailand and Myanmar on Saturday (Dec 26) ...

Born in #Malaysia, yet #Rohingya have no right to schooling, work

Born in #Malaysia, yet #Rohingya have no right ...

todayonline.com 25 Dec '15, 6am

KUALA LUMPUR — At a time when Malaysia is giving special treatment to Syrian refugees, a Rohingya family tell of how they ...

15 reasons to visit Yosemite

mnn.com 31 Dec '15, 3am

We let the photos do the talking in this tour of the iconic national park.

Check NPCA’s magazine with brilliant stories an...

npca.org 26 Dec '15, 7pm

The question of how best to protect the elusive mountain lion has long vexed the National Park Service. Highways, agricult...

Be sure to visit

poplartravels.com 26 Dec '15, 2am

Travel Tips December 14, 2015 Christmas Gifts for Travelers By Eric and Evanne If you have a frequent traveler or someone ...