22 Dec '15, 12am

My curly boy…: arini nak cite pasal Zeeshan, ada 2,3 entries aku dalam draft will be about him, tengok camne b...

My curly boy…: arini nak cite pasal Zeeshan, ada 2,3 entries aku dalam draft will be about him, tengok camne b...

arini nak cite pasal Zeeshan, ada 2,3 entries aku dalam draft will be about him, tengok camne bila nak post, ada gak makan taun depan baru sambung. Skang kan orang dah ramai start cecuti, aku pun ni kira baik lagi ni ada letak entry, by next week nak rehat jap. New year lah kita sambung borak. Biasanya pun macam tu, raya fitri dan year end yang blog akan merundum, orang sibuk holiday. So ini anak aku punya job, biarlah semua orang buat vacuum ke hapa, dia akan amik job mop lantai ni. Ko cakap sekali je, terus dia bangun amik mop. Eeshan nak mop Eeshan nak mop (he called himself Eeshan btw) board ni kan, tertipu betul aku. Aku beli online, memang le ada cakap size bagai tapi aku tak ngukur, cuma dalam gambar macam besar nih. Kakak dulu pun ada beli kat Ikea tu besar, tapi dah bagi the cousins kot, donno ler, kakak pun dah umur bape kan skang. So ni kecik pun jadik ler. Bole...

Full article: http://redmummy.com/2015/12/22/my-curly-boy/

Tweets