21 Dec '15, 12am

Gila punya sales ler Bath & Body Works nih!: Selepas seminggu aku dapat hadiah Bath & Body Works set tuh…aku j...

Bila carik korang carik Sheila, kena carik sampai dia datang kat ko, coz setiap promoters ada zon memasing. If promoter A datang ke area ko yang ada promoter B, promoter A kena bagitau yang customer request kita attend dia kat Promoter B. Cos sebelum aku picked Sheila as my promoter, ada sorang 2 promoter tu aku tak berapa berkenan, tak syok. Bila kenal Sheila, memang tak nak dah orang lain handle kita. Coz u need to ask lots of stuff bila beli bebenda mahal ni and tengok apa yang tips and recommendation dia ajar bagai. Dah 2 kali, ada promoters lain sound Sheila dedepan aku yang kenapa dia masuk zon depa, aku sound le balik. I asked for Sheila and I want her to serve me. Baru le promoter lain paham, kadang2 mungkin Sheila dah cakap yang aku request but ada yang tak dengar tak perasan, tu yang menyound. Dik, ingat je muka akak ni dik, hehari aku datang pun ko lupa, dah ten...

Full article: http://redmummy.com/2015/12/21/gila-punya-sales-ler-bath-...

Tweets