18 Dec '15, 3am

Kad Kahwin Tersebar, Marsha Milan Londoh Bakal Kahwin Januari Ini?

Aku pernah stay kat Tg Jara dgn husband & anak 2 malam. Memang best kat sana dan staff pun friendly2. Tapi memang ada something la dalam bilik yg kami stay tu. Malam tu time nak tidur anak mengigau. Dia tidur katil day bed. Husband tengok kat katil anak macam ada sesuatu mcm kelibat. Memang malam tu dia tak dapat tidur lena. Esoknya anak demam dan tak bermaya. Macam sakit. Kitaorang bagi makan panadol. Time breakfast ada sorang staff ni tanya berkali2 malam tadi okey tak. Kami cakap okey je. Lepas tu dia tanya lagi. Time tu takde rasa apa. tapi lepas tu baru perasan kenapa staff tu tanya berkali-kali. Malam keduanya nak tidur buka semua lampu dan letak Quran dekat katil. Mungkin bilik tu sahaja atau tak tahu lah kan. Tapi kalau ada rezeki pergi lagi memang kami nak pergi sebab tempat tu best sangat. relaxing dan cantik.

Full article: http://beautifulnara.com/kad-kahwin-tersebar-marsha-milan...

Tweets

KAD KAHWIN TERSEBAR - BENARKAH MARSHA KAHWIN JA...

myartis.com 18 Dec '15, 3am

Jika sebelum ini, timbul desas-desus yang mengatakan Marsha Milan Londoh sudah memeluk agama Islam, terkini dia dikatakan ...

Marsha Bakal Nikah Januari Tahun Hadapan?

Marsha Bakal Nikah Januari Tahun Hadapan?

rotikaya.com 18 Dec '15, 2am

Selebriti Gossip Gambar INTERAKSI: 79,140 Tweet Marsha Bakal Nikah Januari Tahun Hadapan? Oleh RTKY Staff pada 18 December...

Adira AF Bakal Kahwin VIP, Jadi Isteri Kedua?

Adira AF Bakal Kahwin VIP, Jadi Isteri Kedua?

rotikaya.com 17 Dec '15, 9am

Selebriti Gossip Gambar Berita INTERAKSI: 23,963 Tweet Adira AF Bakal Kahwin VIP, Jadi Isteri Kedua? Oleh RTKY Staff pada ...

(FOTO) Adakah Jejaka Ini Bakal Suami Marsha Mil...

beautifulnara.com 20 Dec '15, 1pm

laaaa abg Nara slow la ???, mmg ni la teman lelaki dia. kat IG, guna nama sepol_ali … anak org kaya penang ni. anak Datuk ...

Aeril, Wawa Zainal Tak Menyesal Kahwin Muda

Aeril, Wawa Zainal Tak Menyesal Kahwin Muda

rotikaya.com 17 Dec '15, 7am

Selebriti Gambar Berita INTERAKSI: 39,570 Tweet Aeril, Wawa Zainal Tak Menyesal Kahwin Muda Oleh RTKY Staff pada 17 Decemb...

Kerugian Proton – Bakal Menghasilkan Penganggur Beribu Orang https://t.co/sPfgKIgBBz

Kerugian Proton – Bakal Menghasilkan Penganggur...

rmf7.wordpress.com 18 Dec '15, 11am

PROTON BAKAL SEBAB BERIBU HILANG PEKERJAAN..! Ariff Abd. Md YABhg Tun Dr Mahathir Mohamad, Asalamualaikum wbt Tun. Saya me...