01 Sep '12, 4pm

@ariffshah Yang konvo hari tu memang akan jadi konvo tahunan MAI & SMTU kan? Sian SMTU takde konvo lgsg.

@ariffshah Yang konvo hari tu memang akan jadi konvo tahunan MAI & SMTU kan? Sian SMTU takde konvo lgsg.

Baru sahaja selesai majis konvokesyen di Sheraton Imperial tadi. Ada ke orang attend majlis konvokesyen sampai dua kali untuk ijazah yang sama? Sebelum ni dah ada dibuat di Moscow. Apa-apa pun, terima kasih kepada mereka yang bertungkus lumus menguruskan majlis ini. Terima kasih tak terhingga. Lupa pulak lecturer Russia yang sedang bertugas di sini juga dijemput. Terkejut nampak mereka tadi. Bahasa Russia habis dah dilupakan. Sebab mereka ni guru bahasa Russia, mereka memang cari student-student ni supaya berborak dengan mereka dalam bahasa Russia, especially saya – feveret student. heheh.. Menggagap lah jugak tadi. Takpe. Menggagap pun tapi kalau depan orang yang tak faham, dah nampak cukup impressive. Ye tak? :p Pada masa yang sama, Dato’ Pengarah MARA offer semua pelajar Master’s buat Phd. Tawaran menarik tu. Kalau minta buat Phd kat France rasa-rasanya diorang nak bagi...

Full article: http://ariffshah.com/konvo-sekali-lagi/

Tweets

Live blog update: Hari Bermalas-Malasan?

Live blog update: Hari Bermalas-Malasan?

ariffshah.com 31 Aug '12, 4am

Bila dah kerja ni, kena atur jadual mingguan dengan betul. Cuti umum macam hari ni adalah hari untuk bersantai dan bermala...

Live blog update: Pelajar Malaysia Maut Dalam Kemalangan Jalanraya di Russia

Live blog update: Pelajar Malaysia Maut Dalam K...

ariffshah.com 03 Sep '12, 3pm

Takziah diucapkan kepada keluarga dan kenalan kepada mangsa kemalangan yang mengorbankan dua orang pelajar jurusan perubat...

Road Tax Motor Hilang - blog.ariff via @ariffshah

Road Tax Motor Hilang - blog.ariff via @ariffshah

ariffshah.com 23 Aug '12, 11am

Entah macam mana tiba-tiba malam semalam teringat pasal road tax motor baru saya. Memori terakhir saya dengan road tax tu ...

Blog: Hospital Shah Alam Tergendala Lagi?: Saya baru terima laporan kemajuan projek Hospital Shah Alam. Nampak g...

Blog: Hospital Shah Alam Tergendala Lagi?: Saya...

khalidsamad.com 28 Aug '12, 1pm

Saya baru terima laporan kemajuan projek Hospital Shah Alam. Nampak gayanya sudah jauh ketinggalan berbanding dengan yang ...