31 Aug '12, 4am

Live blog update: Hari Bermalas-Malasan?

Live blog update: Hari Bermalas-Malasan?

Bila dah kerja ni, kena atur jadual mingguan dengan betul. Cuti umum macam hari ni adalah hari untuk bersantai dan bermalas-malasan. Baru ada masa nak update blog. Walaupun nama je hari bersantai, banyak jugak benda nak buat. Motor dah nak kena hantar servis. Of course, kena basuh motor every weekend dan kena pastikan berada dalam tip top condition. Tak naklah kalau ada problem apa-apa kat motor tu. Susah nak pergi kerja nanti. Bacaan hujung minggu. Curious dengan apa yang mereka tulis dalam majalah ni Baju kerja lima pasang kena basuh dan iron. Walaupun tinggal dengan family, takkan la nak harapkan mak buat semua kan. ish.. memang tak patut. Kalau tak siapkan baju kerja ni, nanti menyusahkan sebab everyday kena iron baju. What else? Malam ni ada kelas saham from 8.30 sampai 12.30. Esok pun ada meeting pasal saham dari pukul 2.30 sampai 5.30 petang. Sangat bertuah sebab da...

Full article: http://ariffshah.com/hari-bermalas-malasan/

Tweets

Perutusan Hari Kemerdekaan Ke-55: Alhamdulillah...

1malaysia.com.my 30 Aug '12, 1pm

Alhamdulillah, segala rasa syukur dipanjatkan kepada Tuhan yang Maha Berkuasa, lantaran dengan rahmatnya jua, kita rakyat ...

ESOK Himpunan Janji Ditepati Sempena Hari Kemerdekaan Ke-55. DETAILS:

ESOK Himpunan Janji Ditepati Sempena Hari Kemer...

budiey.com 30 Aug '12, 11am

“Saya mewakili JKKN dan seluruh yang terbabit, mengharapkan acara yang dihidangkan bukan saja menghiburkan, menyerlahkan k...

Selepas 55 Tahun, Hari Merdeka Dicemari Politik...

drkhir.com 30 Aug '12, 3pm

1. Selamat menyambut hari kemerdekaan negara ke-55. Saban tahun hari kemerdekaan negara di sambut dengan pelbagai acara, k...

Perutusan Kepada Pelajar-Pelajar Baru IPT 2012:...

1malaysia.com.my 01 Sep '12, 5am

Hari ini adalah hari yang paling bersejarah dalam hidup saudara dan saudari kerana berjaya menjadi pelajar-pelajar baru Un...

Road Tax Motor Hilang - blog.ariff via @ariffshah

Road Tax Motor Hilang - blog.ariff via @ariffshah

ariffshah.com 23 Aug '12, 11am

Entah macam mana tiba-tiba malam semalam teringat pasal road tax motor baru saya. Memori terakhir saya dengan road tax tu ...

@ariffshah Yang konvo hari tu memang akan jadi konvo tahunan MAI & SMTU kan? Sian SMTU takde konvo lgsg.

@ariffshah Yang konvo hari tu memang akan jadi ...

ariffshah.com 01 Sep '12, 4pm

Baru sahaja selesai majis konvokesyen di Sheraton Imperial tadi. Ada ke orang attend majlis konvokesyen sampai dua kali un...

Shoe Review: Hari Mari Flip Flops

shoeaholicsanonymous.com 29 Aug '12, 3pm

Luckily Kim hates flip flops, so let me review these Hari Mari flip flops ! They are the most comfortable flip flops I hav...

@azarsyafiq sini

tukartiub.blogspot.com 31 Aug '12, 7am

tt punyer blog juga laris mcm jual aircond dalam api neraka jugak.. mula2 memang susah nak paham sebab sudah lama diselapu...

Blog: Hari Raya Kedua: Bertemu Tun Musa Hitam: Pada Hari Raya kedua, seperti kebiasaan saya bersama keluarga ber...

Blog: Hari Raya Kedua: Bertemu Tun Musa Hitam: ...

khalidsamad.com 27 Aug '12, 11am

Pada Hari Raya kedua, seperti kebiasaan saya bersama keluarga beraya di rumah Bapa Saudara saya iaitu Dato Zaidan Othman. ...

Live blog update: Bila Ibu Bapa Tak Boleh Percaya Anak Sendiri

Live blog update: Bila Ibu Bapa Tak Boleh Perca...

ariffshah.com 27 Aug '12, 2pm

Inilah jadinya bila ibu bapa tak percayakan anak sendiri. Setiap saat dan ketika sampaikan dah hantar anak pergi sekolah p...

HARI HARI AKHIR SEORANG MENTERI BESAR - MASALAH...

tukartiub.blogspot.com 02 Sep '12, 4pm

KEGANASAN, PENIPUAN & INTERNET (hegemoni media daulah pecah) Edisi/Cetakan Kedua Rampaian tulisan-tulisan Hishamuddin Rais...

Filem SAM Kutip RM1.4 Juta Selepas 12 Hari Taya...

beautifulnara.com 29 Aug '12, 4am

alah biasalah tu macam banyak yang terjadi tu..mula2 tak suka,lama2 jadi suka..lebih kurang yang bunyi ‘tak kenal maka tak...