30 Nov '15, 4am

Elak Fitnah : Akim Dan Stacy Nikah Februari Tahun Depan https://t.co/gpijsa9Azj https://t.co/Mo53gCPspz

malam td tengok separuh akhir juara lagu, tengok stacy tak macam selalu nampak remaja dan comel je.mungkin dia nak nampak lebih matang dan dewasa sesuai dengan status yg bakal dia sandang tak lama lagi.pakaian pun w/pun masih agak seksi tapi dah kurang sikit. harap stacy akan berubah ke arah lebih baik sedekit demi sedikit. kepada akim semoga tabah membimbing stacy, salah seorang artis yg betul2 menunjukkan kesungguhan dlm perhubungan.

Full article: http://beautifulnara.com/elak-fitnah-akim-dan-stacy-nikah...

Tweets

Akim dan Stacy Pilih Februari 2016 Untuk Kahwin

Akim dan Stacy Pilih Februari 2016 Untuk Kahwin

rotikaya.com 30 Nov '15, 2am

Selebriti Gambar Berita INTERAKSI: 14,610 Tweet Akim, Stacy Bakal Nikah Februari 2016 Oleh RTKY Staff pada 30 November 201...

https://t.co/W7LUaCEp65 Nabila Huda Bakal Nikah Disember Ini https://t.co/aDP7Cmgm3z

https://t.co/W7LUaCEp65 Nabila Huda Bakal Nikah...

rotikaya.com 30 Nov '15, 1am

Tahniah kami ucapkan kepada pelakon Nabila Huda yang mengesahkan bakal menamatkan zaman janda dengan kekasihnya, seorang p...

Alyah Sudah Sedia Timang Anak Tahun Depan https...

beautifulnara.com 23 Nov '15, 12pm

Alyah Sudah Sedia Timang Anak Tahun Depan Dato Seri Vida Taja Nizam Laksamana Tunaikan Umrah Syazwan Zulkifly Ubah Fikiran...

Gambar Sebelum Dan Selepas. Perbezaan Bagaimana Glasier Boleh Mencair Dalam Tempoh 100 Tahun https://t.co/9RoXcUxh84 htt…

Gambar Sebelum Dan Selepas. Perbezaan Bagaimana...

amazingnara.com 29 Nov '15, 3pm

National Snow & Ice Data Center , glasier terhasil daripada salji yang turun dengan sangat lama pada sesebuah tempat menja...