19 Oct '15, 9am

Fezrul Khan Mengaku Rasa Murung Selepas Bercerai

Khen? Setuju…Tah pape..Klu syg dan murung, usahalah jernihkan dan perbaiki…Ini siap boleh mention tidak serik bercinta lagi..Apakah..Macam nak gunakan kisah tragedi cinta dia tu untuk jadikan tarikan dan nanti bila dah ada awek, lepaslah dia dari sangkaan buruk sebab kononnya dia ni sengsara la konon pisah dengan anak isteri, tak la dia kena hentam bila dapat awek baru ye tak…Murung kunun, padahal tengah test market..Ok, kalau betul murung dan sayang, pi cepat usaha berbaik dengan isteri..Pergi buat..

Full article: http://beautifulnara.com/fezrul-khan-mengaku-rasa-murung-...

Tweets

Fezrul Khan Murung Selepas Bercerai: Setelah bercerai dengan isterinya, Noorhafizah Zulkafli, pelakon Fezrul K...

Fezrul Khan Murung Selepas Bercerai: Setelah be...

rotikaya.com 19 Oct '15, 6am

Setelah bercerai dengan isterinya, Noorhafizah Zulkafli, pelakon Fezrul Khan menyatakan bahawa dia melalui sedikit fasa ke...