19 Oct '15, 4am

“Takkan nak buat record 7 keturunan masuk neraka berjemaah”- Luahan Pilu Seorang Anak

“Takkan nak buat record 7 keturunan masuk neraka berjemaah”- Luahan Pilu Seorang Anak

Nenek aku tak solat, arwah atuk aku tak solat, pak long aku tak solat, ayah aku tak solat, mak lang aku tak solat, mak uda aku tak solat, sampai lah ke mak usu aku tak solat( 8 beradik semuanya, sorg dah meninggal). Tu belum masuk keluarga pak long aku, anak bini dia, keluarga mak lang aku, suami ngn anak2 dia. Boleh kata semua tak solat, yang solat pun boleh kira dgn jari jumlahnya. Mujur ayah aku kahwin dgn mak aku, mak aku terjaga la jugak solatnya auratnya. So adik-beradik aku kiranya yang bernasib baik sbb ada guide dari mak aku. Kalau nak harapkan ayah, memang kitorang semua sama la tak solat. Disebabkan ada mak aku je yg jaga ibadah, aku dgn adik bradik bukanlah terjaga sgt, sbb mak aku pun kena selalu ingat2kan ayah ttg ibadah. So aku grew up tak berapa kisah bab solat. Yelah, mak je solat, ayah tak solat pun, takde masalah pun. Memang kitorg membesar macam tu. Tam...

Full article: http://www.ohbulan.com/takkan-nak-buat-record-7-keturunan...

Tweets

Wanita Ini Kongsi 7 Sebab Prince Court Medical ...

ohbulan.com 19 Oct '15, 5am

Wanita Ini Kongsi 7 Sebab Prince Court Medical Centre Hospital Paling ‘Hancur’ “Takkan nak buat record 7 keturunan masuk n...

Bukan Hanya Sebab Petrol, Tapi 5 Perkara Ini Buat Korang Mesti Singgah Stesen Minyak

Bukan Hanya Sebab Petrol, Tapi 5 Perkara Ini Bu...

ohbulan.com 19 Oct '15, 7am

Sebagai seorang pemandu dan juga pengguna jalan raya, kadang kala pemanduan kita terganggu oleh beberapa faktor yang tidak...

Abah,Terima Kasih Mendidik, Mengasuh.. – Luahan...

ohbulan.com 16 Oct '15, 4am

Abah,Terima Kasih Mendidik, Mengasuh.. – Luahan Sayu Anak Mangsa Kemalangan LPT2 “Inilah impian saya” – ‘Trak Istana’ Sult...