19 Oct '15, 1am

Cut cut…: hah pink bag tu kan, is my make up bag yang khas untuk dalam kereta. Jadi datang saloon dengan muka ...

Cut cut…: hah pink bag tu kan, is my make up bag yang khas untuk dalam kereta. Jadi datang saloon dengan muka ...

hah pink bag tu kan, is my make up bag yang khas untuk dalam kereta. Jadi datang saloon dengan muka tak berhias at all, rambut kembang macam tu lah, while waiting for Kakak potong rambut, aku bermake up le sikit, tak de heavy mana pun, asal tak macam kak jah udah. I teman kakak potong rambutnya. Cik kak sorang ni bukan jenis yang suka berhias melawa, jadi walaupun dia bertudung tapi hadoih tak semenggah aku tengok rambutnya yang mengerbang (pada aku ler), kat dalam rumah tu. Dia pun dah mintak potong2 rambut. Cantik kemas je rambutnya bila dah berpotong pendek. Padanlah mak aku dulu suka benar memendekkan rambut aku masa zaman2 umur kakak ni dulu. Now I know. Cos aku pun sama cam mak aku hahaha…yelah kekecik dulu mana nak bergaya sangat, asal ada rambut sudah. Ceh… Dan aku pun sama potong rambut gak. Sikit je pun 3 inci. Tu tidur tu, tidur betul yek. Terteleng2 pala aku do...

Full article: http://redmummy.com/2015/10/19/cut-cut/

Tweets

.@givenchy's New Line Bow Cut Flap Bag is our latest obsession!

.@givenchy's New Line Bow Cut Flap Bag is our l...

purseblog.com 16 Oct '15, 3pm

We mentioned earlier this week that structured, long-strap flap bags are the hottest thing going in handbags right now, an...

Pokok Lalang Pink Yang Menarik Di China (5 GAMBAR)

amazingnara.com 19 Oct '15, 3am

Keunikan pokok lalang berwarna pink di China telah menarik minat penduduk di China untuk mengambil gambar dan menikmati ke...

Checkout these hot Open-Toe Cut-Out Ankle Booti...

exotichighheels.com 16 Oct '15, 5am

DELIGHT-1029, 6" Heel, 1 3/4" Platform Open Toe Cut-Out Ankle Bootie in Black Velvet/Pewter Chrome by Pleaser USA Open Toe...

Vietnam pledges 'ambitious' cut to future emissions

Vietnam pledges 'ambitious' cut to future emiss...

channelnewsasia.com 13 Oct '15, 1am

HANOI: Vietnam has pledged to cut greenhouse gas emissions by eight per cent below normal levels by the year 2030, its con...

Natural Wound Care: How to Heal a Cut Fast

motherearthnews.com 09 Oct '15, 4pm

As a fairly active and very clumsy person, I am no stranger to bumps, bruises, and cuts. I often get scratches on my skin,...

ICYMI: My story on Jarrod Lyle, and the glimmer of hope that next week will be the week:

ICYMI: My story on Jarrod Lyle, and the glimmer...

golfchannel.com 16 Oct '15, 10pm

NAPA, Calif. – The PGA Tour leader in inspiration can’t escape the cold, hard numbers. It doesn’t seem fair. The greetings...

How to Manage Fire to Cut Pollution and Slow Cl...

dotearth.blogs.nytimes.com 13 Oct '15, 12pm

When raging wildfires make the news in the United States, viewers most often watch 100-foot flame fronts threatening luxur...