29 Apr '11, 11am

group

ala nara..releks la..jgn r trlalu kondem.dari hari tu sampai la ke entry 24:7 ko ni asik mak kondem.bukan aku nak menyokong sesape.just why nak kondem budak yang nak wat kpop? iyo la..i know kpop tu korea pop, but tak salah la nak try.mane tau meletup.lagi2 kpop baru nak bertapak kat malaysia.so diorang ni suma konon nak jadi perintis la.kalau cakap pasal pakaian.artis lain pun 2X5 je.malah lagi terjojol “bola-bola” atau mak aku gelarkan sebagai “apam” yang tercepit.bagi la chance diorang tunjuk bakat n bernafas. kita pun ada tiru arab, malah rock tu asal dari malaysia ke? dari barat gak. r&b dari malaysia ke? barat jugak, hip-hop dari mana? barat jugak, rap dari mana? barat gak n latest yang bersepah2 budak band indie tu dari mana??? BARAT JUGAK!! so,why not selit sikit dari benua lain kan? kan ? kan? boleh gak kalau nara nak kita wat dari acuan sendiri.apa kata nara buat...

Full article: http://beautifulnara.com/kumpulan-gula-gula-orang-malaysi...

Tweets

Kumpulan Gula Gula: Orang Malaysia Feeling Kpop?

Kumpulan Gula Gula: Orang Malaysia Feeling Kpop?

beautifulnara.com 29 Apr '11, 6am

Gula Gula, often referred to as “The official of Gula Gula” in Facebook.com, is a new and upcoming artist from Malaysia fo...

24:7 - The 1st Ever Kpop Group In Malaysia, Sedih Abang Nara Melihat:

24:7 - The 1st Ever Kpop Group In Malaysia, Sed...

beautifulnara.com 29 Apr '11, 7am

24:7 – The 1st Ever Kpop Group In Malaysia, Sedih Abang Nara Melihat Tweet Share Abang Nara bukan nak mengutuk tapi ini da...

Tun Dr Mahathir: Perjuangan memartabatkan orang...

bigdogdotcom.wordpress.com 30 Apr '11, 8am

Perdana Menteri Malaysia IV dan Negarawan Ulung Tun Dr Mahathir Mohamad mengingatkan agar orang Melayu belajar sejarah sec...