26 Jul '15, 4am

7 Kesilapan Besar Dan Pantang Larang Dalam Hubungan Suami Isteri. (Serta…

Dalam hubungan suami isteri, ia memerlukan kita mencari ilmu yang cukup bagi melengkapkan keharmonian rumah tangga.. Percayalah bila saya kata, rasa suka itu akan berkurang dengan berlalunya masa. Tiga tahun pertama mungkin kita merasakan bahawa pasangan kita itulah segala-galanya. Tapi tahun-tahun yang seterusnya, kita sudah merasa hambar dan semakin bosan rumah tangga kita. Sifat hati fitrahnya berbolak-balik bersama masa. Mungkin dahulu kita dilayan secara lemah lembut, tetapi sekarang pertanyaan kita dijawab secara acuh tidak acuh sahaja. Terlalu menjaga dikata mengongkong, terlalu memberi kebebasan dikatakan tidak sayang. Apa yang tidak kena sebenarnya dalam rumah tangga kita? Dimana silap kita yang mungkin kita terlepas pandang? Dalam kita menjaga hubungan suami isteri, ada beberapa perkara yang sangat perlu diberikan perhatian. Ini kerana ada sebahagian tindakan kit...

Full article: http://akuislam.com/blog/review-produk/kesilapan-pantang-...

Tweets

Seks Suami Isteri Kerap Ok Ke

denaihati.com 24 Jul '15, 5pm

Saya sudah mendirikan rumah tangga selama lima tahun dan belum mempunyai cahaya mata. Untuk pengetahuan doktor, saya ini a...

Wanita Ini Kongsi Kisah 'Sweet' Percintaan Deng...

ohbulan.com 28 Jul '15, 1am

17 Oct 2014 — someone datang jumpa mak abah. Niat nak merisik ana. Ana pun mase tu memang takde sape2 so i just let him me...

Sekali Lafaz, Syaiful Zero & Pasangan Kini Selamat Bergelar Suami Isteri

Sekali Lafaz, Syaiful Zero & Pasangan Kini Sela...

rotikaya.com 25 Jul '15, 12am

Selebriti Gambar Berita INTERAKSI: 55,635 Tweet Syaiful Zero & Pasangan Kini Selamat Bergelar Suami Isteri Oleh RTKY Staff...

Harap wanita yg bkl kahwin lelaki 'selfish' ini...

ohbulan.com 04 Aug '15, 7am

bila manusia jenis bertuhankan nafsu, macam ni lah jadinya. Konon ikut agama dan hadis nak kawin lain sebab isteri tak dap...