24 Jul '15, 3am

Adik Almy Nadia Kena Belasah Kat Sekolah

Adik Almy Nadia Kena Belasah Kat Sekolah

Kejadian adik aku kena pukul terjd pd hari rabu malam.. Puncanya adik aku dgn kawan2 seramai 17org keluar g cari makan sbb lapar.bdk2 lelaki.kuat makan kan.. Tambah pulak duduk asrama.. Jd seramai 16 org kena pukul dgn senior yg umur 17 tahun secara 1 by 1 tp adik aku pulak lain 4 by 1 KORANG RASA!!!!!! Jd harini adik aku call mak,bgtau kejadian igtkan sikit.mak aku bising igt salah adik aku,tp nak jdkan cita adik aku takmau bgtau mak tp mak kawan adik aku call bgtau mak aku yg adik aku paling teruk kena pukul dgn senior.terus mak aku skrg bergegas pergi ke SEKOLAH MENENGAH PENANG FREE SCHOOL .. Ambiq adik aku terus g hospital n balai buat report.. Yg aku marah PENGETUA,CIKGU,WARDEN memang jenis tak ambiq port ka psl kes kes buli nih.. Inilah benda paling aku takut terjadi.akhirnya terjadi dekat family aku.. Aku nak sgt pihak sek ambil tindakan

Full article: http://www.ohbulan.com/4-by-1-korang-rasa-almy-nadia-meng...

Tweets

Almy Nadia Mengamuk Adik Dibelasah Teruk Oleh P...

beautifulnara.com 25 Jul '15, 1am

Saya begitu sedih apabila dimaklumkan adik saya dipukul oleh senior di sekolahnya. Apabila dimaklumkan, adik saya itu diga...

Almy Nadia Naik Angin Adik Dibuli Pelajar Senior

Almy Nadia Naik Angin Adik Dibuli Pelajar Senior

rotikaya.com 25 Jul '15, 6am

Selebriti Gambar Berita INTERAKSI: 0 Tweet Almy Nadia Naik Angin, Adik Bongsu Teruk Dipukul Pelajar Senior Oleh RTKY Staff...

6 Kedai Nasi Kandar Paling ‘Champion’ Di Kuala ...

ohbulan.com 23 Jul '15, 2pm

Aduhhh, rasa lapar pulak. Pekena nasi kandar dengan teh ais buih lebih macam padu je! Haa, tipu lah kalau korang tak perna...