13 Jul '15, 8am

Jangan Dengar Cakap Emma Maembong – Muhammad Farid Wajdi

Jangan dengar cakap Emma Maembong. Kata dia, pelajaran ni tak penting. Kata dia SPM ni tak berapa penting. Kata dia, orang takda pelajaran tinggi pun boleh berjaya. Adik-adik, Memang ada orang yang tak berjaya dalam pelajaran, tapi dia kaya dan berjaya dalam hidup. Tapi dik, berapa ramai pulak orang tak berjaya dalam pelajaran tapi dia hidup susah? Berapa ramai pulak orang yang takda pelajaran, tapi dia hidup miskin dan papa kedana? Ramai, dik. Malah ramai antara orang yang takda pelajaran tinggi ni, sanggup kumpulkan duit sebab nak sambung belajar balik. Ramai orang yang dah ada tanggungjawab dalam keluarga sedar bahawa pelajaran ni sangat diperlukan untok hidup lebih senang. Adik-adik, Emma Maembong tu artis. Dia jadi duta bagi banyak produk. Sekali jadi duta, paling kurang dapat RM10,000 sebulan. Ini paling kurang ni. Belum campur duit berlakon filem, duit berlakon dram...

Full article: http://beautifulnara.com/jangan-dengar-cakap-emma-maembon...

Tweets

Emma Maembong Sibuk Kerja, Tidak Beli Baju Raya

Emma Maembong Sibuk Kerja, Tidak Beli Baju Raya

rotikaya.com 15 Jul '15, 6am

Selebriti Gambar Berita INTERAKSI: 20,640 Tweet Emma Maembong Sudah Biasa Sambut Aidilfitri Sederhana Oleh RTKY Staff pada...

Dituduh Bertudung Kerana Ingin Pikat Lelaki: Emma Maembong Bidas Komen Peminat: Pelakon Emma Maembong nampakny...

Dituduh Bertudung Kerana Ingin Pikat Lelaki: Em...

beautifulnara.com 11 Jul '15, 4am

Category : Malay 8 Comments Tinggalkan komen anda di sini TAGS: emma maembomg bertudung kerana ingin pikat lelaki , emma m...

Kes Lowyat: Afdlin Shauki Minta Jangan Jadikan Ia Isu Perkauman

Kes Lowyat: Afdlin Shauki Minta Jangan Jadikan ...

beautifulnara.com 13 Jul '15, 2am

Mintak tolong jangan jadikan isu di Low Yatt satu isu perkauman. Ini kes jenayah dan Pihak Polis ada bersedia untuk settle...