31 May '12, 11pm

Kenapa Justin Bieber? (via @ariffshah)

Kenapa Justin Bieber? (via @ariffshah)

Pagi-pagi dah dikejutkan dengan nyanyian oleh saudara Justin Bieber. Pagi Jumaat ni, pagi yang afdal dengan bacaan al-Quran tapi suara Justin Bierber pulak yang didengari. Bala.. bala.. Walaupun kecanggihan teknologi sekarang membolehkan kita memilih lagu sebagai alarm tone, memilih lagu Justin Bieber bukanlah satu pilihan yang bijak. Jangan salah faham, bukan phone saya tetapi phone adik perempuan saya. Rasa macam nak campak phone tu jauh-jauh. grr… Jadi kenapa anak gadis tergila-gilakan saudara Justin Bieber kita ni? Entah. Saya pun pelik sebenarnya. Sempat memikirkan beberapa sebab kenapa semasa saya dalam bilik air pagi ini. 1. Muka comel/babyface Faktor ni mungkin sebab terbesar dia menjadi kegilaan anak dara sunti. Perempuan sukakan benda comel, kalau boleh boyfriend dia pun nak yang comel dan babyface. Tipulah kalau anda cakap tak. Mula-mula memang cakap tak, tapi k...

Full article: http://ariffshah.com/kenapa-justin-bieber/

Tweets

Justin Bieber suffers concussion in Paris

todayonline.com 01 Jun '12, 8am

PARIS - Canadian pop star Justin Bieber ran headlong into trouble on a European promotional tour yesterday, knocking himse...

Perlumbaan Tikus - blog.ariff - Blogger Malaysia via @ariffshah

Perlumbaan Tikus - blog.ariff - Blogger Malaysi...

ariffshah.com 29 May '12, 4am

Saya tahu sejak awal lagi sekiranya saya tidak mempunyai perancangan yang rapi, saya hanya akan menjadi seorang pelabur bi...

Minggu Terakhir Bercuti - blog.ariff - Blogger ...

ariffshah.com 27 May '12, 1pm

Tiga bulan lebih cuti, okaylah tu. Sepanjang tiga bulan ni, not bad. Macam-macam dapat buat, macam-macam yang berlaku dan ...

MTV World Stage Live in Malaysia with Justin Bieber, Jay Park, Mizz Nina, Kara and more. #music #entertainment

MTV World Stage Live in Malaysia with Justin Bi...

superadrianme.com 03 Jun '12, 7am

MTV World Stage Live In Malaysia with Justin Bieber and More Posted On Thursday, May 24, 2012 By Adrian . Under Event , Mu...

Justin Bieber 2.0: How the Boy Sensation Can Become a Man - Celebrity Gossip ... - San Francisco Luxury News

Justin Bieber 2.0: How the Boy Sensation Can Be...

sfluxe.com 30 May '12, 11pm

LOOK Usher Talks Justin Bieber Making Forbes’ Celebrity 100 List At the 2012 Billboard Music Awards, Usher chats about Jus...

OHBULAN!: Justin Bieber Lancarkan Single Terbaru, "Die In Your Arms"

OHBULAN!: Justin Bieber Lancarkan Single Terbar...

ohbulan.com 30 May '12, 4am

Penyanyi remaja ini sekali lagi melancarkan singlenya yang terbaru berjudul “Die In Your Arm”. Single terbaru Bieber ini b...

Justin Bieber wanted for questioning in California after photographer claims the pop star roughed him up

Justin Bieber wanted for questioning in Califor...

straitstimes.com 28 May '12, 2pm

Singer Justin Bieber greets fans at the 2012 Wango Tango concert at the Home Depot Center in Carson, California on May 12,...

OHBULAN!: Foto : Justin Bieber Kasari Paparazi & Muka Ganasnya

OHBULAN!: Foto : Justin Bieber Kasari Paparazi ...

ohbulan.com 28 May '12, 6am

Baru-baru ini, Justin Bieber telah dirakamkan dalam keadaan yang sedikit memalukan apabila dia dilihat mengasari seorang j...

Blog #Budiey updated: Justin Bieber, Jay Park, ...

budiey.com 26 May '12, 12am

World Stage Live in Malaysia 2012 dijadualkan akan berlangsung dengan gempak dan happeningnya di Surf Beach, Sunway Lagoon...

BREAKING: Justin Bieber Kembali Ke Malaysia Unt...

rotikaya.com 24 May '12, 2am

Berita baik untuk peminat & fanatik Justin Bieber di’Malaysia. Artis remaja yang juga fenomena dunia hiburan ini di’sahkan...

Samsung Galaxy S3 Dalam Tangan Saya - blog.arif...

ariffshah.com 25 May '12, 6am

Malam tadi saya telah dijemput untuk menghadiri majlis pelancaran Samsung Galaxy S3 untuk wakil daripada media. Sebagai pe...

MTV WORLD STAGE 2012: JUSTIN BIEBER, JAY PARK, KARA, MIZZ NINA LIVE IN MALAYSIA! | Tian Chad @ 永遇乐 via @tianchad

MTV WORLD STAGE 2012: JUSTIN BIEBER, JAY PARK, ...

tianchad.com 24 May '12, 3am

World Stage Live in Malaysia 2012 is set to make a big return to the Surf Beach @ Sunway Lagoon on 14 July with a spectacu...

Budak Kecil Memang Jujur - blog.ariff - Blogger Malaysia via @ariffshah

Budak Kecil Memang Jujur - blog.ariff - Blogger...

ariffshah.com 23 May '12, 5am

Tolong masak sesuatu di rumah seorang kenalan. Dah siap, adik kepada kenalan ini pun makan. Kebetulan apa yang kita masak ...

I just left a comment on Mudajaya 12% at blog.ariff - Blogger Malaysia

I just left a comment on Mudajaya 12% at blog.a...

ariffshah.com 02 Jun '12, 2am

Ingat tak entry pasal mega sale dalam pasaran saham minggu lepas? Entri ini adalah kesinambungan untuk kaunter saham yang ...

OHBULAN!: MTV World Stage 2012 : Justin Bieber, Jay Park, & Kara Bakal Turun Malaysia Julai Ini!

OHBULAN!: MTV World Stage 2012 : Justin Bieber,...

ohbulan.com 24 May '12, 4am

Perghhhhh! Terbaik, termantap, terbaik, hamagad. Susah hendak gambarkan perasaan OHBULAN! sekarang ini. Berita baik untuk ...