28 Jan '15, 12am

Foto : Tiz Zaqyah & Gadis-Gadis Hot Tayang Punggung Di Instagram

aku sure y rmai follow insta tiz atau artis2 wanita lain kebanyakannya adalah LELAKI GILA SEKS…y artis pun sme murah ske tayang bnde y spttnye wlpn bg diorg it’s small matter lah..tp bg lelaki2 gila seks y slalu berfantasi psl seks y slalu tgk video lucah akan menganggap bnde tu ‘hiburan’ seks bg mrk..artis dan peminat sme murah..dah2 laa tu..taubat laa korg semua..malaysia dh semakin panas…apabila malu sudah hlg dlm diri,maka bergurau dan berborak psl seks pun dh mcm satu perkara biasa di laman sosial..

Full article: http://www.ohbulan.com/foto-tiz-zaqyah-gadis-gadis-hot-ta...

Tweets

The models to follow on Instagram

The models to follow on Instagram

luxuo.com 27 Jan '15, 8pm

Which fashion models have the most inspiring Instagram profiles? Follow them during their whirlwind week at Paris Haute Co...