27 Jan '15, 1am

Peminat Desak Zizan Razak Mohon Maaf Secara Terbuka Di #MLM2014

“Saya hanya berniat bergurau dan tidak pernah berniat untuk mengguris hati sesiapa pun.” Takde otak ke zizan ni? Bergurau tu pon ada batasan kan? Sebelum virus keluar dgn lawak2 syiok sendiri ala kadar setiap minggu tu, mmg ada buat rehearsal kan? So x bleh buat self-assessment atas tahap kesesuaian lawak syiok sendiri tu sebelum tampil live ke? Ko baru jd pelawak semalam zizan? Baru blajar masuk MLM semalam ke? Ko kira dh senior tp still x boleh bezakan yg mana perlu dan yg mana tidak? Ko suka x klau org buat lawak psl bentuk fizikal ko depan jutaan penonton seluruh malaysia secara live? otak tu tinggal dlm ferrari ke sampai benda mcm tu pon x bleh pikir? kemudian, permohonan maaf ko tu zizan pon nampak cam x mencukupi ikhlasnya. nape ko tulis “kata-kata saya yang MUNGKIN telah menyinggung perasaan SESIAPA sahaja” ? MUNGKIN? SESIAPA? Mari Jenab ingatkan otak ferrari ko tu...

Full article: http://www.ohbulan.com/peminat-desak-zizan-razak-mohon-ma...

Tweets

Isu Berlagak: Zizan Razak Tulis Permohonan Maaf

Isu Berlagak: Zizan Razak Tulis Permohonan Maaf

rotikaya.com 26 Jan '15, 9am

Televisyen Selebriti Media Gossip Berita INTERAKSI: 32,693 Tweet Isu Berlagak: Zizan Razak Memohon Maaf Oleh Rotikaya Staf...

MLM2014 : Fazura Meluat Dengan Perangai Zizan R...

ohbulan.com 26 Jan '15, 12am

Diam tak diam rupanya Maharaja Lawak Mega 2014 sudah sampai ke peringkat suku akhir yang menyaksikan 6 kumpulan masih bers...

Fazura Bengang Dengan Sikap Berlagak Zizan Razak?

Fazura Bengang Dengan Sikap Berlagak Zizan Razak?

rotikaya.com 26 Jan '15, 1am

Televisyen Selebriti Media Gossip Gambar Berita INTERAKSI: 22,583 Tweet Fazura Bengang Dengan Sikap Berlagak Zizan Razak D...

Nur Fazura Bengang Dengan Sikap Berlagak Zizan Razak?

Nur Fazura Bengang Dengan Sikap Berlagak Zizan ...

beautifulnara.com 26 Jan '15, 2am

Komen Nur Fazura untuk persembahan Virus di MLM2014 sememangnya wajar kerana persembahan kumpulan tersebut amat tidak memb...

Tuah Disingkir dari Mentor Legend, Peminat Tida...

beautifulnara.com 27 Jan '15, 12am

klau nk d bandingkn Tuah ngan Fahmie..suara Tuah lagi sdp…fahmie suara biasa2 jer..sesuai d karaoke..kesilapan mas idayu k...

Zizan Razak Bengang Bekas Pengurus Sekat Pendapatan

Zizan Razak Bengang Bekas Pengurus Sekat Pendap...

rotikaya.com 23 Jan '15, 2am

Selebriti Gossip Berita INTERAKSI: 3,900 Tweet Zizan Razak Bengang Bekas Pengurus Sekat Pendapatan Oleh RTKY Staff pada 23...

Zamani Akui Bersalah, Mohon Diberi Peluang Kedua

Zamani Akui Bersalah, Mohon Diberi Peluang Kedua

beautifulnara.com 25 Jan '15, 12am

Ramai yang masih sayang dengan Zamani. Ditahan polis kerana dipercayai memiliki dan menagih dadah, bekas penyanyi terkenal...