30 Oct '14, 4am

Usia Hamil Enam Bulan, Nurul Wahab Akui Cepat Beremosi

i hate norhafiza mohd nor says: October 30, 2014 at 3:11 pm ko ni norhafiza mohd nor kalau bercakap macam hidup tu sempurna sgt.. dah lama aku perhati ko ni kalau komen mcm diri tu malaikat.. masa ko komen ko tak pikir ker ko ada anak lelaki dan anak perempuan yg bakal membesar.. kalau sbb kata2 ko ni anak2 ko di sumpah2 org ko rasa elok ker… kat post chef wan ko kutuk2 lelaki melayu ni layu lah apa lah. ko tu mcm hebat je laki keje bawak lori je pun.. ingat kan datok ker tak sri ker.. tp yang hadoooo.. ko ni mesti dengki tgk kebahagiaan org kan kan.. cara komen mcm ko ni cantik no la haiii.. padahal yang hado jer pun… nak kata kaya sgt pun biasa2 je aku rasa… cuba sebelom ko komen org ko munasabah diri tu ingat asal usul jgn tau nak komen jer.. sbb mulut ko ni makin lama makin melampau mcm nak mintak cili… mintak kaki jer ko ni pastu sikit2 ckp melayu ni teruk… melayu ni ...

Full article: http://www.rotikaya.com/usia-hamil-enam-bulan-nurul-wahab...

Tweets

Rindu Anak Anak & Tauke Akui Sudah 10 Tahun Tidak Jumpa

Rindu Anak Anak & Tauke Akui Sudah 10 Tahun Tid...

rotikaya.com 30 Oct '14, 5am

“Saya tidak bertemu anak-anak saya semenjak tahun 2004. Saya memang terputus hubungan dengan bekas isteri yang menjaga tig...