28 Sep '14, 3am

Pentingkah untuk menambah kelajuan capaian blog? via @eizil

Pentingkah untuk menambah kelajuan capaian blog? via @eizil

Assalamualaikum dan selamat pagi, tergerak nak tulis pasal benda ni, sebab semalam nampak perbincangan Akma Omar mengenai loading speed blog beliau dan perbandingan yang dibuat. Sebenarnya waktu awal-awal lagi, aku dah cuba membuat penilaian blog beliau selepas ternampak ada komen mengenai kelajuan blog selepas pertukaran theme yang dilakukan. Ramai yang seringkali mengabaikan perkara ini, loading speed yang bagus amat penting untuk memastikan pembaca kekal melekat di blog kita. Sebelum ini, setiap kali aku tukar theme, aku akan optimize sehabis baik sehingga ianya mencapai standard yang aku sudah tetapkan. Namun sejak dua menjak ini, ada kekangan untuk meluangkan masa untuk menguruskan projek peribadi kerana perlu beri perhatian kepada projek-projek optimasi client dan projek-projek lain. Blog eizil.com memang aku tak optimize buat masa ni. Bagaimana membuat penilaian awa...

Full article: http://www.eizil.com/pentingkah-untuk-menambah-kelajuan-c...

Tweets

Kursus Imej untuk Pemandu dalam hutan!

cutecarry.com 30 Sep '14, 12pm

C for CuteCarry. Kursus IMEJ ini diadakan untuk pemandu. Jika sebelum ini pemandu hanya didedahkan dengan aspek teknikal, ...

Pemilik Restoran China Mengaku Letak Candu Dalam Masakan Untuk Buat Pelanggan Ketagih

Pemilik Restoran China Mengaku Letak Candu Dala...

amazingnara.com 28 Sep '14, 5am

Di China, seorang pemilik restoran mengaku meletakkan candu dalam hidangan–supaya pelanggan akan datang semula untuk makan...

Sarimah Ibrahim & Tunang Pilih 2 April 2015 Untuk Disatukan

Sarimah Ibrahim & Tunang Pilih 2 April 2015 Unt...

mediahiburan.karangkraf.com 28 Sep '14, 1am

Tahniah diucapkan kepada pelakon dan pengacara serba boleh, Sarimah Ibrahim yang telah selamat bergelar tunangan kepada Tu...

Yeah! Semangat buat @Judikajude dan @FatinSL su...

twitter.com 29 Sep '14, 11am

To bring you Twitter, we and our partners use cookies on our and other websites. Cookies help personalize Twitter content,...