29 Feb '12, 5am

“Cahaya Malaika” Nama Anak Mawi Dan Ekin via @beautifulnara

Cahaya Malaika. Itulah nama anak puteri Mawi dan Ekin yang telah dilahirkan semalam. Sedap sungguh namanya. Maksud nama tersebut ialah “Cahaya Permaisuriku”. Nama tersebut telah dipilih dan dipersetujui oleh Mawi dan Ekin. Berkenaan dengan gambar anak sulungnya, Mawi berkata yang dia sedang menunggu masa yang sesuai untuk berkongsi wajah puterinya. Kata Mawi:- Saya tahu ramai peminat yang ingin lihat anak saya, tapi tunggulah dahulu. Buat masa ini saya dan Ekin tidak selesa hendak berkongsi. wajah Bukan hendak sembunyikan selama-lamanya, tapi saya menunggu waktu yang sesuai. Mungkin saya benarkan pihak media rakamkan gambar anak ketika saya buat kenduri kesyukuran nanti. Tak apa Mawi, Abang Nara faham. Bila dah bersedia nanti kongsikanlah gambar puteri sulung anda. Semua orang pun tak sabar nak melihat kecomelannya. Tak gitu? Kredit info sepenuhnya kepada portal GUA . Baca...

Full article: http://beautifulnara.com/cahaya-malaika-nama-anak-mawi-da...

Tweets

Inilah Gambar Cahaya Malaika, Anak Mawi Dan Eki...

beautifulnara.com 01 Mar '12, 11am

-sangat2 comel..suci bersih..ikut ibunya..moga menjadi anak yang solehah..dan bila sudah dewasa tidak sama sekali akan dik...

OHBULAN!: Cahayamata Sulung Mawi & Ekin Bernama Cahaya Malaika

OHBULAN!: Cahayamata Sulung Mawi & Ekin Bernama...

ohbulan.com 29 Feb '12, 8am

Tahniah OHBULAN! ucapkan pada Mawi & Ekin yang telah dikurniakan puteri sulung dalam keluarga. Apa yang menarik disini, na...

OHBULAN!: Foto: Anak Pertama Mawi & Ekin, Cahaya Malaika Comel!

OHBULAN!: Foto: Anak Pertama Mawi & Ekin, Cahay...

ohbulan.com 02 Mar '12, 12am

Bayi yang dilahirkan pada 28 Februari lepas ini diberi nama Cahaya Malaika. OHBULAN! pun malas nak tulis panjang-panjang, ...

Boleh tahan juga comelnya anak sulung Mawi dan Ekin yang diberi nama Cahaya Malaika ni.. Sape2 yang belum tengok...

Boleh tahan juga comelnya anak sulung Mawi dan ...

zonartis.com 02 Mar '12, 7am

Mungkin tidak mahu mengecewakan para peminat yang pernah menyokongnya sehingga dia berjaya, akhirnya Mawi memaparkan juga ...

Blog #Izyan updated: Gambar Anak Mawi dan Ekin ...

izyan.com 02 Mar '12, 2am

Gambar Irma Hasmie, Fahrin Ahmad Boleh dikatakan mereka berdua ni sesuai sangat lah jadi pasangan yang begitu ideal dan di...

Comelnya anak Mawi dan Ekin!!

cutecarry.com 05 Mar '12, 4pm

Puteh adalah hasil buah tangan pereka tempatan iaitu Rizalman Ibrahim dan kawan baiknya iaitu Fazwinna Tan Sri Mustapha Ka...

GOOD NEWS: Ekin yang pernah mengalami keguguran sebanyak 2 kali sebelum ini telah selamat melahirkan seorang bayi...

GOOD NEWS: Ekin yang pernah mengalami keguguran...

zonartis.com 28 Feb '12, 5am

Lewat sehari seperti yang dijangkakan (boleh baca post ini ), isteri Mawi iaitu Ekin akhirnya selamat melahirkan seorang b...

Gambar Bayi Perempuan Anak Mawi & Ekin Bernama ...

budiey.com 02 Mar '12, 1am

Pada hari Selasa, 28 Februari lalu, Mawi dan Ekin telah dianugerahkan seorang bayi perempuan dan dilahirkan secara normal ...

(TAHNIAH)Mawi Dan Ekin Dapat Bayi Perempuan via...

beautifulnara.com 28 Feb '12, 1am

(5 GAMBAR)Terbaru Leia Rose, Anak Perempuan Marion Caunter Dan Suami Suami Nadia Mustafar Patah Tulang Pipi Kanan, Terseli...

OHBULAN!: Tahniah: Mawi Kini Bergelar Bapa, Ekin Lahirkan Cahayamata Pertama!

OHBULAN!: Tahniah: Mawi Kini Bergelar Bapa, Eki...

ohbulan.com 28 Feb '12, 3am

Sebelum itu, minta maaf kerana terlambat sedikit berkongsi cerita gembira ini. Lama tidak mendengar khabar dari Mawi & Eki...

(5 GAMBAR)Terbaru Leia Rose, Anak Perempuan Mar...

beautifulnara.com 28 Feb '12, 2am

Mengapa Harus Cinta Jika Hanya Untuk Disakiti? (5 GAMBAR)Terbaru Leia Rose, Anak Perempuan Marion Caunter Dan Suami Suami ...

Breaking News: Isteri Mawi, Ekin atau nama sebenarnya Norashikin Rahmat yang pernah keguguran sebanyak...

Breaking News: Isteri Mawi, Ekin atau nama sebe...

zonartis.com 27 Feb '12, 1am

Isteri Mawi, Ekin atau nama sebenarnya Norashikin Rahmat yang rasanya semua orang tahu pernah mengalami keguguran sebanyak...

Tahniah! Mawi & Ekin Menerima Cahayamata Pertam...

rotikaya.com 28 Feb '12, 2am

Alhamdulillah. Setelah sekian lama pasangan suami isteri Mawi & Ekin menunggu untuk bergelar ibu dan bapa, hari ini ia’nya...

Lavienda, nama anak perempuan Bienda yang baru dilahirkan

Lavienda, nama anak perempuan Bienda yang baru ...

mediamalaya.com 04 Mar '12, 12am

Lavienda, anak perempuan Bienda yang dilahirkan 26 Februari lalu. Bayi ini selamat dilahirkan menerusi pembedahan di sebua...

Bienda Namakan Anak Perempuannya Lavienda Namir...

beautifulnara.com 01 Mar '12, 7am

rhea on Isu Tatu Erykah Badu: Dua Editor The Star Digantung Kerja alang on Reaksi Selebriti Tempatan Tentang Pembatalan Ko...