28 Feb '12, 4pm

Bagaimana Mendapatkan Free Business Class Upgrade Daripada Emirates? (via @ariffshah)

Bagaimana Mendapatkan Free Business Class Upgrade Daripada Emirates? (via @ariffshah)

Entri yang dinanti-nantikan oleh semua. Pertama sekali, cara yang saya nyatakan di sini adalah low cost dan sesuai untuk pelajar Malaysia yang sedang menuntut di luar negara. Lebih sesuai kalau anda pulang ke tanahair setiap tahun. Disebabkan ini adalah cara paling murah, maka cara ini tidak memberikan jaminan Business class untuk anda, sebaliknya hanya meningkatkan peluang anda untuk mendapat complimentary upgrade. Ada faham? Tiada jaminan tapi peluang lebih cerah berbanding orang lain. Now let’s start. 1. Jadi ahli Skywards Saya akan menyertai seminar Abang Ensem (belah Utara) - 25 Mac 2012 Kalau bukan ahli, memang jangan harap la nak dapat keistimewaan. Kat mana-mana pun, kalau anda jadi ahli sesebuah persatuan, memang mudah untuk mendapat keistimewaan. Alah.. macam tak biasa pulak. Kat Moscow tu rasanya yang join kelab UMNO pun sebab duit banyak. Tiap-tiap tahun ada bu...

Full article: http://ariffshah.com/free-business-class-upgrade-emirates/

Tweets

放屎和鼻屎 There's no business like show business

放屎和鼻屎 There's no business like show business

mrbrown.com 28 Feb '12, 6am

There's no business like show business Meryl Streep shows her acting chops in this Iron Man prequel It's Oscar time! As us...

Rising business cost

tankinlian.blogspot.com 03 Mar '12, 2am

The Members of Parliament and the Government is concerned about rising business costs. http://www.todayonline.com/Singapor...

Rookie Class 2012: Who are you looking forward ...

lpga.com 06 Mar '12, 3pm

The 2012 rookie class answered the question, "Who are you looking forward to meeting the most on Tour? Why?" Player Countr...

Rookie Class 2012: Who would be your dream pair...

lpga.com 08 Mar '12, 3pm

The 2012 rookie class answered the question, "If you could pick the dream pairing who would it be? Why?" Player Country An...

[BLOGPOST] Scan.Me: Create Online QR Code Business Cards for Free

[BLOGPOST] Scan.Me: Create Online QR Code Busin...

domain.me 29 Feb '12, 10pm

are, right? Those small images which were created for use in a factory, until some marketing people decided to use it in a...

Meanwhile, up north...

Meanwhile, up north...

jameslist.com 28 Feb '12, 7am

This is a Koenigsegg Agera R for sale by Formula Motors. The asking price is available upon request. This car is in Dubai,...

Upper class people more likely to cheat: Study

straitstimes.com 28 Feb '12, 5am

WASHINGTON (AFP) - People from wealthy, upper classes are more likely than poorer folks to break laws while driving, take ...