03 Jul '14, 12am

Luahan hati seorang bapa. Tabah Amy Search.

Luahan hati seorang bapa. Tabah Amy Search.

“Saya agak fep up juga kenapa saya yang perlu jawab. Saya harap wartawan jangan tanya saya lagi pasal isu dia. Saya tak nak bila ada sahaja isu, wartawan datang cari saya. Lepas ni tiada lagi sebarang kenyataan daripada saya. Bukan saya tak peduli, cuma saya tak nak orang tanya saya. Dia dah besar untuk jawab apa saja soalan orang tanya pada dia, apa yang dia buat. Saya memang marah sebab soal agama memang sensitif. Memang saya yang buat komen dan status tu. Saya ambil tanggungjawab atas apa yang saya cakapkan. Sama ada public suka atau tak, terpulang. Bagi saya simple, jangan buat perkara yang boleh mendatangkan isu.”

Full article: http://www.ohbulan.com/jantung-ibarat-terhenti-hilang-aka...

Tweets

Isu Nabila Huda: Amy Search Akui Hilang Pertimbangan

Isu Nabila Huda: Amy Search Akui Hilang Pertimb...

rotikaya.com 03 Jul '14, 2am

“Saya dah bosan. Setiap kali isu pasal dia, saya yang kena jawab. Selepas ini, kalau anda semua hendakkan penjelasan tenta...

"@rotikaya: Amy Search Lepas Geram Di Instagram...

rotikaya.com 20 Jun '14, 11am

[img]http://www.rotikaya.com/forum/wp-content/uploads/2014/06/amy-search-lepas-geram.jpg[/img] Baru baru ini, ada laporan ...

Amy Search Maki Hamun Anaknya, Nabila Huda Di Instagram

Amy Search Maki Hamun Anaknya, Nabila Huda Di I...

beautifulnara.com 21 Jun '14, 12pm

Nampaknya Amy Search sudah tidak menahan kesabaran dengan tingkah laku anaknya, Nabila Huda. Terbaru, Amy telah memaki ham...

Please La Respect Sikit – Nabila Huda

Please La Respect Sikit – Nabila Huda

beautifulnara.com 24 Jun '14, 12am

Susulan beberapa kontroversi yang melanda dirinya sejak kebelakangan ini, Nabila Huda telah meminta orang ramai untuk meng...

Nabila Huda buang semua gambar kecuali satu di Insta (2 Gambar): Beberapa hari lepas, kita dikejutkan apabila...

Nabila Huda buang semua gambar kecuali satu di ...

mediamalaya.com 28 Jun '14, 8am

Beberapa hari lepas, kita dikejutkan apabila Amy Search telah mengamuk di Instagram anaknya dengan memarahi kekasih anakny...

Amy Search Sudah Malas Ambil Pusing Soal Nabila...

rotikaya.com 19 Jun '14, 6am

Dari kenyataan Amy Search, kami kira beliau bukan malas untuk ambil peduli tentang anaknya itu dan siapalah tidak sayangka...

Amy Search: Saya Sudah Maafkan Nabila Huda

Amy Search: Saya Sudah Maafkan Nabila Huda

rotikaya.com 09 Jul '14, 3am

“Kalau dia tidak hubungi saya (untuk) meminta maaf pun, saya sudah maafkan dia. Saya sentiasa maafkan dia. Saya mahu Abil ...

Introducing “Visual Search” from

Introducing “Visual Search” from

high.heels.com 02 Jul '14, 4pm

Ever seen a pair of heels and wondered, “WHERE do I get those??” or bought a dress and said “What shoes do I wear with thi...

A Glimpse Into The Future Of Search

searchengineland.com 02 Jul '14, 1pm

: Any place where the content has the same function as somebody else, you are in deep trouble in the search results. You h...

VIDEO + SLIDESHOW: Managing Search, Managing Ch...

searchengineland.com 02 Jul '14, 5pm

About the only constant in the life of a search marketer is change. Changing algorithms, changing products and features, n...

Survey: Mobile Dominates Vacation Search Queries

searchengineland.com 02 Jul '14, 2pm

71 percent of consumers use search engines for travel planning (another stat in the report puts the number at “four out of...