31 Jan '12, 2am

Serius Kreatif - Rumah Papan Iklan Di Thailand (11 Gambar)

Serius Kreatif - Rumah Papan Iklan Di Thailand (11 Gambar)

Buat Duit Dari Rumah - LITERALLY! Dibawah ialah sebuah rumah papan iklan rekaan syarikat Apostrophy di Bangkok Thailand . Mereka merasakan ruang yang digunapakai oleh papan iklan selalunya tidak digunakan dengan baik. Ada baiknya jika papan iklan boleh digunakan sebagai rumah. Hasilnya ialah rumah papan iklan dibawah. Terdapat dua variasi iaitu versi kekal diatas bangunan yang sedia ada dan versi mobil yang boleh dipasang dan dialihkan mengikut kehendak pengiklan. Nice idea

Full article: http://blogserius.blogspot.com/2012/01/serius-kreatif-rum...

Tweets

Serius Cool - Restoran Air Terjun Di Filipina (9 Gambar)

Serius Cool - Restoran Air Terjun Di Filipina (...

blogserius.blogspot.com 30 Jan '12, 6am

Wah.. ini idea yang aku yakin tak lama lagi akan muncul di Malaysia. Idea apa? Idea restoran dalam air terjun. Restoran ai...

Gambar @Neelofa in WANPA @RosixWANPA @VVbyWanpa...

budiey.com 30 Jan '12, 5am

Sekali tengok gambar-gambar Neelofa masa Anugerah Juara Lagu 26 semalam, Budiey rasa, si genius yang kini hot dengan progr...

via @beautifulnara

via @beautifulnara

amazingnara.com 09 Feb '12, 10am

Tak tahu apa motif papan iklan sebegini ada. Mungkin hendak menunjukkan yang Melaka sudah maju. Harap tiada motif politik ...

Gambar Neelofa di karpet biru AJL26. Fresh & Go...

budiey.com 30 Jan '12, 4am

Sekali tengok gambar-gambar Neelofa masa Anugerah Juara Lagu 26 semalam, Budiey rasa, si genius yang kini hot dengan progr...

WTF - Poster Kempen Anti Islam Di Belgium (3 Ga...

blogserius.blogspot.com 03 Feb '12, 3pm

kes macam ni sebenarnya bukan sekadar salah org Eropah sendiri. org Islam yang berhijrah ke eropah pun ada bikin salah jug...

Gambar mayat bayi yang aneh di Thailand: Gambar mayat bayi yang aneh di Thailand Kat Thailand, seorang peladang...

Gambar mayat bayi yang aneh di Thailand: Gambar...

aliffcullen.blogspot.com 06 Feb '12, 6am

Gambar mayat bayi yang aneh di Thailand Kat Thailand, seorang peladang bermimpi anak kecilnya yang meninggal 3 hari yang l...