28 Feb '14, 2am

Hanez Suraya Mohon Maaf Kenyataan Status “Duda” Teman Lelakinya via @beautifulnara

Tak perlulah nak tunjukkan nak cover2 minta maaf dgn semua org…krn semua ni tak penting pun…krn ini semua Hal kecil je…yg u patut minta maaf tu adalah isteri dan keluarga wanita itu…itu adalah kesalahan u yg paling besar…kacau rumah tangga org dh tak sabar nak rampas hak org mcm confirm sgt yg mrk laki bini Akan cerai…masa 1st time u bg statement dkt galaksi dh tau dh jantan yg u nak Kawin tu laki org…cz cara org kurang bijak bg statement biasanya mmg terserlah kebodohannya…heboh 1 malaysia nk Kawin …status laki tu rahsiakan…if bujang tak perlu rasanya u takut nk hebohkan…bla dh bocor dan heboh laki org…Utk jg air muka u…u kata duda…statement2 u yg sebelum ni memalukan diri u sendiri nmpk sgt terhegeh2… Apa u kata jika laki tu Suami org pasti isteri dia dh dtg serang u…beraninya u cabar isteri org depan 1 malaysia…skrg terbukti laki tu Suami org dan terbukti isteri dia ber...

Full article: http://beautifulnara.com/hanez-suraya-mohon-maaf-kenyataa...

Tweets

Tahu Status Sebenar Kekasih, Hanez Mohon Maaf: Nampaknya, isu si pelakon cantik yang dikatakan sedang bercinta...

Tahu Status Sebenar Kekasih, Hanez Mohon Maaf: ...

ohbulan.com 28 Feb '14, 3am

Nampaknya, isu si pelakon cantik yang dikatakan sedang bercinta dengan seorang jejaka bernama R ini bukan sahaja menjadi p...

yg

ohartis.com 05 Mar '14, 9am

HaneZ, jika kebahagiaan dan ketenangan dalam hidup yang kou cari di punghujung hayat kou nantii. …tolong hentikan apa yang...

"@rotikaya: Hanez Suraya Tuntut Isteri R Mohon ...

rotikaya.com 05 Mar '14, 8am

Kelakar btl lah si haniz nie…skrg nie isunya bukan liyana yg rampas suami awak tp awak yg rampas suami dia…so awaklah kna ...

Hanez Suraya Mahu Liyana Manan Mohon Maaf Kepad...

beautifulnara.com 05 Mar '14, 11am

Apa ke bebal sangat si hanez ni? Ya Allah dah terang terangan kau bercinta dengan suami orang, dah terang-terangan benda n...

Liyana Manan: Hanez Suraya Rampas Suami Saya

rotikaya.com 02 Mar '14, 12am

Puan liyana…. saya tabik spring dgn kekuatan yg awak ada. Bertabah lah. Memang ramai spesis perempuan macam artis muka pla...

Hanez Suraya Rampas Suami Saya – Liyana Manan v...

beautifulnara.com 02 Mar '14, 1pm

Selama hari ini, saya mendiamkan diri dan memendam rasa biarpun mengetahui suami menjalin hubungan cinta dengan Hanez. Say...

Hanez Suraya: Kekasih Saya Duda Anak Dua

rotikaya.com 25 Feb '14, 2am

kita doa kan yg terbaik utk isteri si mamat ni..Liyana Manan..mereka belum bercerai..mereka hanya tak tnggal sebumbung lag...

Hanez Suraya: Saya Tak Mahu Aibkan Sesiapa: Selepas pendedahan tentang status kekasih Hanez Suraya yang didakw...

Hanez Suraya: Saya Tak Mahu Aibkan Sesiapa: Sel...

rotikaya.com 24 Feb '14, 4am

Selepas pendedahan tentang status kekasih Hanez Suraya yang didakwa sebagai suami orang, pastinya pelakon ini kini menjadi...

Hanez Suraya mahu Liyana Manan mohon maaf dikecam orang ramai (3 Gambar): Yeah. Ini antara gosip paling hanga...

Hanez Suraya mahu Liyana Manan mohon maaf dikec...

mediamalaya.com 06 Mar '14, 2am

Kenyataan dia (Liyana) di media agak melampau kerana saya dan Mr.R baru saja berkenalan 3 bulan lalu. Sedangkan dia memfai...

Isteri Kekasih Hanez Suraya Dedah Rahsia & Bukti #beritapanas

Isteri Kekasih Hanez Suraya Dedah Rahsia & Bukt...

budiey.com 02 Mar '14, 9am

“Apa tujuannya (Hanez) mahu menyakiti hati saya? Tak cukup rampas dan hancurkan rumahtangga saya, nak tambah lagi penderit...

Kekasih Berstatus Duda, Hanez Dakwa Difitnah Perampas Suami Orang

Kekasih Berstatus Duda, Hanez Dakwa Difitnah Pe...

ohbulan.com 25 Feb '14, 3am

Kekasih Berstatus Duda, Hanez Dakwa Difitnah Perampas Suami Orang February 25, 2014 · by Amirah · in Isu & Kontroversi Bar...

Isu Cinta Suami Orang – Adakah Hanez Suraya Sud...

ohbulan.com 24 Feb '14, 2am

bodo piang ke apa ko ni? dah tajuk artikel sebut hanez suraya, bukannya si fazura langsuir tu. hanez muka pinggan ni cakap...

Saya Tak Kisah Jika Liyana Tidak Mahu Minta Maa...

beautifulnara.com 07 Mar '14, 9am

Saya tidak kisah jika dia tidak mahu minta maaf. Jika dia ingin berbincang secara baik, saya bersedia untuk berjumpa denga...