20 Dec '11, 2am

USD400 Dress by Diva Darling…

USD400 Dress by Diva Darling…

Diinspirasikan dari black dress Eja sewaktu Anugerah Skrin. Exactly takde beza, cuma aku leh bukak the dangling kat bahu tu to cover or to make it sleeveless like Eja’s. Tapi kerna badan dah macam ya rabbi, so aku rasa baik tutup je lah, lagi molek and sopan…Then Diva Darling is happy to sponsor the dress for me, she called up her seamstress di US, buatkan dalam masa 1 week sahaja, and courier the dress to her in KL, coz at the moment she s in KL for a holiday break. Costs untuk dress nih semua USD400, ditanggung dan ditaja sepenuhnya oleh Diva Darling Boutique. Takde sapa berani pijak pun long ‘tails’ tuh, obviously yang membawak dress tu ngah sarat kan, so semua orang memang during the #napbas dinner, ok jer takde issue nak pijak2 pun. Happy with the dress…boleh adjustable untuk pakai bila dah slim back but knowing me, surely tak pakai balik punya. Suit and baju RD, own ...

Full article: http://redmummy.com/2011/12/20/usd400-dress-by-diva-darling/

Tweets

$14.20

$14.20

jobandshop.com 19 Dec '11, 9am

Size : Free Size Bust:76-80cm Length:77cm Material:chiffon+cotton lining:yes belt:no  Weight 240g  Orders Reference : Qu...

$14.70

$14.70

jobandshop.com 19 Dec '11, 12pm

Size : Free Size Bust:82-90cm Length:76cm Material:cotton Inner:no belt:no  Weight 220g Orders Reference : Quantity : You...

$13.70

$13.70

jobandshop.com 19 Dec '11, 4pm

Size : Free Size Bust:82-90cm Length:77cm Material:cotton Inner:no belt:no  Weight 210g  Orders Reference : Quantity : Y...

$14.90

$14.90

jobandshop.com 20 Dec '11, 12pm

Bust:80-100cm Length:68cm Material:cotton Inner:no belt:no Weight 220g Orders Reference : Quantity : You must add 1 as a ...

$17.10

$17.10

jobandshop.com 18 Dec '11, 2pm

Size : Free Size Bust:65-92cm waist:62-72cm hipline:68-94cm Length:126cm Material:cotton lining:no belt:no  Weight 330g ...

$15.30

$15.30

jobandshop.com 21 Dec '11, 2pm

Free Size Bust:76-90cm sleeve length:60cm Length:72cm (short dress) Material:cotton lining:no belt:no  Weight 290g  Orde...

$14.50

$14.50

jobandshop.com 18 Dec '11, 11pm

Size : Free Size Bust:74-80cm wasit:80cm shoulder width:30cm sleeve length:53cm Length:68cm Material:Lycra lining:no  Wei...

$14.90

$14.90

jobandshop.com 20 Dec '11, 10am

Size : Free Size Bust:82-90cm Length:77cm Material:silk cotton Inner:no belt:no  Weight 220g Orders Reference : Quantity ...

$15.60

$15.60

jobandshop.com 20 Dec '11, 8am

Size : Free Size Bust:80-90cm waist:70-80cm shoulder width:36cm Length:80cm Material:ice cotton Inner:no belt:no this dres...

$15.50

$15.50

jobandshop.com 22 Dec '11, 7am

Free Size Bust:114cm shoulder width:38cm sleeve length:55cm Length:87cm-long abnormity lap Material:cotton lining:no belt:...

$16.50

$16.50

jobandshop.com 21 Dec '11, 4am

Free Size Bust:90cm sleeve length:80cm Length:85cm Material:chiffon lining:yes belt:no  Weight 180g Orders Reference : Qu...

$15.30

$15.30

jobandshop.com 21 Dec '11, 8am

Size : Free Size Bust:70-84cm waist:68-82cm Length:78cm Material:cotton Inner:no belt:no  Weight 290g Orders Reference : ...

$15.10

jobandshop.com 21 Dec '11, 1pm

Terms and Conditions Payments International Shipping Post within Singapore Lead Time Self Collection Returns and Exchange ...

$14.20

$14.20

jobandshop.com 21 Dec '11, 2pm

Free Size Bust:88-96cm shoulder width:37cm sleeve length:20cm Length:79cm Material:ice cotton Inner:no belt:no  Weight 22...