29 Dec '13, 4pm

Blog justkhai hidup balik daaaa.... Alhamdulillah..

Blog justkhai hidup balik daaaa.... Alhamdulillah..

Berbulan blog ni bermasalah. Sibuk sangat dengan urusan lain sampai terpaksa biarkan je dulu. Bila orang tanya, nak jawab apa pun tak boleh just cakap ada masalah ajelah. Sebenarnya tempohari masa nak shutdown hosting lama dan bawa ke hosting baru, data tak sempat nak backup. Nasiblah database memang backup. Masalah dia sebab Justkhai ni dah terlalu lama, nak restore database tu jadi susah sebab memanjang failed walaupun dan compress ke .gz dan lain-lain. Fedup nak buat. Tapi 2 hari lepas saja try balik beberapa kali, Alhamdulillah lepas pun masuk semua database.

Full article: http://justkhai.com/blog/masih-benafas/

Tweets

Most Creative Blog: Assalamualaikum dan Salam 1...

denaihati.com 29 Dec '13, 3pm

Ucapan jutaan terima kasih kepada semua pembaca setia blog Denaihati kerana tanpa anda blog Denaihati tidak akan mencapai ...