29 Nov '13, 12am

Foto: Syafie Naswip Melenting Ditegur Peminat?

Mula Mula saya nak minta maaf la kalau apa yang saya nak kata kan ini terguris mana mana pihak, tapi bagi saya, tak da salah nya nak bergambar, nie zaman 2013 zaman maju, camera trick banayk boleh buat, tapi siapa kita nak hukum dier, yang penting nawaitu kita betul,saya percaya Syafie bijak dalam apa yang dier buat.. tak payah lah kita nak besarkan pekara ini.. Pelik jugak kan asal ambik gambar rapat rapat jadikan issue saya rasa ada banyak lagi issue yang boleh kita bahaskan dari benda remeh temeh mcm ini. Lagi satu kalau nak tegur biar la beradap , kita nie org melayu penuh dgn adab tak gitu.. tak org tak kita.

Full article: http://www.ohbulan.com/syafie-naswip-melenting-peminat-te...

Tweets

Foto Nora Danish & Sasha Saidin Di Konsert Alicia Keys

Foto Nora Danish & Sasha Saidin Di Konsert Alic...

ohbulan.com 29 Nov '13, 12am

Semalam, telah berlangsungnya konsert jelajah Set the World on Fire penyanyi antarabangsa Alicia Keys di Stadium Putra Buk...

Foto : Nabila Huda Respon Teguran Peminat

ohbulan.com 26 Nov '13, 3am

kite pun jangan la jahil sangat..memangla antara dia dengan tuhan. tapi sesama islam kena la tegur menegur.tapi jgn la teg...

Foto: Rita Rudaini Dilabel Karisma Kapoor Malaysia?: Tidak dapat dinafikan bahawa Rita Rudaini memiliki rupa p...

Foto: Rita Rudaini Dilabel Karisma Kapoor Malay...

ohbulan.com 28 Nov '13, 12am

Foto: Rita Rudaini Dilabel Karisma Kapoor Malaysia? November 28, 2013 · by Yusmirnadia · in Lensa Insta Tidak dapat dinafi...

Foto Selebriti Sekitar Anugerah Skrin 2013: Seawal jam 7.30 malam tadi, telah bersiarannya tayangan karpet mer...

Foto Selebriti Sekitar Anugerah Skrin 2013: Sea...

ohbulan.com 29 Nov '13, 12pm

Malam anugerah bertemakan gelas dan kaca itu telah membuatkan ramai selebriti tampil dengan pakaian mewah dan berkemilauan...

Foto : Giliran Liyana Jasmay Tampil Dengan Imej Terbaru: Jika sebelum ini pelakon genit, Elfira Loy telah meng...

Foto : Giliran Liyana Jasmay Tampil Dengan Imej...

ohbulan.com 26 Nov '13, 12am

Jika sebelum ini pelakon genit, Elfira Loy telah mengubah imej rambut panjangnya ke arah penampilan yang lebih segar dan c...

Foto : Apex & Leuniey Mula Borong Barang Baby: Hanya tinggal dua bulan lebih sahaja lagi, pasangan romantis, A...

Foto : Apex & Leuniey Mula Borong Barang Baby: ...

ohbulan.com 25 Nov '13, 4am

Foto : Apex & Leuniey Mula Borong Barang Baby November 25, 2013 · by Noraini Nasir · in Lensa Insta Hanya tinggal dua bula...