29 Nov '13, 12am

Foto Nora Danish & Sasha Saidin Di Konsert Alicia Keys

Foto Nora Danish & Sasha Saidin Di Konsert Alicia Keys

Semalam, telah berlangsungnya konsert jelajah Set the World on Fire penyanyi antarabangsa Alicia Keys di Stadium Putra Bukit Jalil, Kuala Lumpur. Atas tujuan mempromosikan album berjudul Girl On Fire , Alicia Keys telah hadir ke Malaysia bagi menghiburkan para peminatnya yang sudah lama menunggu kehadiran penyanyi ini disini. Apa yang pasti, persembahannya itu mendapat respon positif daripada peminat tempatan. Rata-rata penonton konsert tersebut memberikan respon positif terhadap kekuatan vokal serta paduan suara Alicia Keys. Bercakap mengenai konsert, terdapat beberapa barisan artis yang sanggup turun padang untuk menyaksikan kehebatan Alicia Keys beraksi di atas pentas antaranya Nora Danish, Mizz Nina, Shasha Saidin dan ramai lagi. Menerusi laman Instagram, Nora telah berkongsi beberapa keping foto mesranya bersama Nadeem semasa menyaksikan konsert Alicia Keys. Keakraban...

Full article: http://www.ohbulan.com/foto-nora-danish-sasha-saidin-hadi...

Tweets

Win A Shopping Experience With Nora Danish #noradanish #peraduan #owenyap

Win A Shopping Experience With Nora Danish #nor...

budiey.com 30 Nov '13, 4pm

Style is the freedom of expression, one’s self-expression in the form of fashion. In recognition to this, UNIQLO is inviti...

#Foto del #cockpit di un #C_27J con i #piloti impegnati nella fase di #atterraggio. Info : http…

#Foto del #cockpit di un #C_27J con i #piloti i...

aeronautica.difesa.it 28 Nov '13, 9am

l C-27J Spartan, è la nuova e avanzata versione del velivolo da trasporto tattico in dotazione all’Aeronautica Militare...

Foto: Syafie Naswip Melenting Ditegur Peminat?

ohbulan.com 29 Nov '13, 12am

Mula Mula saya nak minta maaf la kalau apa yang saya nak kata kan ini terguris mana mana pihak, tapi bagi saya, tak da sal...

This holiday, unlock the possibilities:

tiffany.com 28 Nov '13, 8pm

Tiffany Keys fleur de lis key pendant with diamonds in platinum on a chain. Tiffany Keys heart key charm with diamonds in ...

"@ratusweethella: lagi di mrt, tiba tiba... di ...

twitter.com 28 Nov '13, 10am

To bring you Twitter, we and our partners use cookies on our and other websites. Cookies help personalize Twitter content,...

All bitcoin private keys leaked

directory.io 01 Dec '13, 5pm

5HpHagT65TZzG1PH3CSu63k8DbpvD8s5ip4nEB3kEsreAbuatmU 16QaFeudRUt8NYy2yzjm3BMvG4xBbAsBFM 5HpHagT65TZzG1PH3CSu63k8DbpvD8s5ip4...

Foto : Nora & Nadeem Bercuti Di Thailand?

ohbulan.com 10 Dec '13, 3am

Pakai duit sendiri jugak ke kali ni cik puan Nora???? Apa kata tiap2 bulan korang pusing satu negara kelas X?? Masa 2 la b...

Yang di Singapore Bs hadir malam nanti jam 7.30...

twitter.com 29 Nov '13, 5am

To bring you Twitter, we and our partners use cookies on our and other websites. Cookies help personalize Twitter content,...

@Nor4Danish @AidilZaquan78 Gambar: Nora Danish Sambut Hari Lahir Anak Nedim Nazri

@Nor4Danish @AidilZaquan78 Gambar: Nora Danish ...

rotikaya.com 01 Dec '13, 12pm

Hubungan cinta pasangan ini bukan satu rahsia lagi buat peminat hiburan di Malaysia. Walaupun berhadapan dengan pelbagai k...

Foto: Rita Rudaini Dilabel Karisma Kapoor Malaysia?: Tidak dapat dinafikan bahawa Rita Rudaini memiliki rupa p...

Foto: Rita Rudaini Dilabel Karisma Kapoor Malay...

ohbulan.com 28 Nov '13, 12am

Foto: Rita Rudaini Dilabel Karisma Kapoor Malaysia? November 28, 2013 · by Yusmirnadia · in Lensa Insta Tidak dapat dinafi...

Foto Selebriti Sekitar Anugerah Skrin 2013: Seawal jam 7.30 malam tadi, telah bersiarannya tayangan karpet mer...

Foto Selebriti Sekitar Anugerah Skrin 2013: Sea...

ohbulan.com 29 Nov '13, 12pm

Malam anugerah bertemakan gelas dan kaca itu telah membuatkan ramai selebriti tampil dengan pakaian mewah dan berkemilauan...

Turn these for a brilliant future:

tiffany.com 03 Dec '13, 10pm

Atlas® key charm in 18k rose gold on a chain, mini. Tiffany Keys fleur de lis key pendant with diamonds in platinum on a c...

Now, THAT'S what you call a burger king

singaporeseen.stomp.com.sg 27 Nov '13, 6am

This article is contributed by the STOMP Team A burger diner in the Danish city of Aarhus is one step away from writing th...