30 Sep '11, 5am

The Supermak!

The Supermak!

tulah takde maid kan so buat le sumer kejer. actually aku ada engaged yang par timer datang weekends tuh, memang professional but adakalanya terlepas nak buat booking, so kenalah carik source lain. ok takyah citer tu lah, korang pun tau mana nak carik cleaner2 yg datang buat keje weekend kan. Then satu malam tuh, unifi aku buat hal, tak leh internet. Sirman plak takde, pi cover Astro event. anak2 pulak ngah sibuk buat homeworks. huh…nak tengok tv memang tak bernapsu. so aku pi dok le bilik belakang, buat ironing. sakit badan siottttttttttttttttttttttt!! duduk buat ironing kan kena tegak. ya rabbi. Gegirl mengekor jer aku pergi ke mana, sanggup dia buat hworks dia kat lantai nih coz dia nak berkepit ngan adik babynya lam perut ni hah… sambil2 kita borak… sambil2 dia temankan aku menggosok baju ler. yang penting iron baju sekolah ni hah, tu yang sangapnya! tu pun sorang 5 pa...

Full article: http://redmummy.com/2011/09/30/the-supermak/

Tweets