30 Aug '11, 5pm

DUA JEMPUTAN PREVIEW SCREENING DARI @NuffnangMY via @akmalhilmi

DUA JEMPUTAN PREVIEW SCREENING DARI @NuffnangMY via @akmalhilmi

DUA JEMPUTAN PREVIEW SCREENING DARI @NuffnangMY Posted On Wednesday, August 31, 2011 By akmalhilmi . sebelum nak mulakan entry nieh aku nak ucapkan Selamat Hari Raya,Maaf Zahir dan Batin kat semua orang yang secara langsung kenal atau tak kenal aku nieh hikhik…mintak ampun mintak maaf kat korang if dalam entry aku nieh banyak #typo,merepek dan segala bagai la…harap dimaafkan…kate orang “0 – 0″ la yek kalau hari tu aku dapat jemputan untuk preview screening The Smurf 3D dan aku dah siapka serba sedikit cerita tentang The Smurf 3D dan korang boleh tengok la nanti kat pawagam…pakai duit raya korang yek :p dan seakrang aku dapat dua jemputan preview screening dari atok nuff sanggup aku cari cc kat kampung aku semata-mata nak cek email tengok ada tak email dari atok nuffnang nieh…sebab dapat tahu dari seorang blogger lain dekat wall facebook die…huuuu..alangkah terkesima aku bi...

Full article: http://www.akmalhilmi.com/dua-jemputan-preview-screening-...

Tweets

[Daily Blog Reads] H&M Preview

[Daily Blog Reads] H&M Preview

sophiewillocq.blogspot.com 02 Sep '11, 11pm

This green chiffon top is a Topshop-inspired piece from MissxMatch ! (: It's a great colour and very lightweight! Kiss et ...

EXCLUSIVE PREVIEW: Don't miss the preview of A LITTLE BIT OF HEAVEN at Cineleisure Orchard on Tuesday 13 September...

EXCLUSIVE PREVIEW: Don't miss the preview of A ...

cathaycineplexes.com.sg 02 Sep '11, 3am

Catch the Exclusive Preview of A LITTLE BIT OF HEAVEN with Free Flow of Popcorn & Coke for just $12.50! Hurry! Book your s...

Exclusive Preview of the iPhone 5... Or Is It??: via Aussie Pete

Exclusive Preview of the iPhone 5... Or Is It??...

aussiepete.com 30 Aug '11, 3pm

With a backlog of articles to write after a short break from blogging, here's a video that I've been meaning to feature fo...

JEMPUTAN PREVIEW SCREENING THE SMURF 3D via @akmalhilmi

JEMPUTAN PREVIEW SCREENING THE SMURF 3D via @ak...

akmalhilmi.com 17 Aug '11, 6pm

JEMPUTAN PREVIEW SCREENING THE SMURF 3D Posted On Thursday, August 18, 2011 By akmalhilmi . akhirnya untuk mendapat jempua...

Stats and Stuff - Solheim Cup Preview: In this week's Stats and Stuff, Ward Clayton breaks down the U.S. and Eur...

Stats and Stuff - Solheim Cup Preview: In this ...

lpga.com 30 Aug '11, 9pm

(11 appearances) and the United States’ Juli Inkster (eight appearances) are by far the most experienced participants on t...

Preview for Pre-Fall Finale « Lilies of e Field

Preview for Pre-Fall Finale « Lilies of e Field

loef.wordpress.com 31 Aug '11, 3pm

Go wild with your imagination and create any look you want with a plain canvas. Throw a wrap cardi over for a more sopisti...

Salam Idilfitri dan Reformasi dari Malaysiawave...

malaysiawaves.com 30 Aug '11, 2am

Ya Allah, Tuhan Semesta Alam. Yang menjadikan langit dan bumi serta menggerakkan awan. Kami hamba Mu yang lemah dan daeef ...

JEMPUTAN KE RUMAH TERBUKA via @akmalhilmi

JEMPUTAN KE RUMAH TERBUKA via @akmalhilmi

akmalhilmi.com 05 Sep '11, 3pm

dekat sini mungkin tak familiar dengan kawasan rumah aku sebab agak kuno aka ramai tak tahu wujudnya Saujana Puchong nieh…...

AKU ANAK MALAYSIA MEDEKA via @akmalhilmi

akmalhilmi.com 31 Aug '11, 9pm

??apa yang patut aku buat supaya kita dapat bagi sumbangan kat negara kita nieh…takkan kita nak goyang kaki tak nak jaga k...

VogueFever.com :) Click in to view our preview now!

VogueFever.com :) Click in to view our preview ...

blogshopcity.com 31 Aug '11, 7am

VogueFever.com :) Click in to view our preview now! VogueFever Today, 02:48 PM VogueFever will be launching our Pre Fall C...

TANGS SALE - 12% REBATE MEMBERS PREVIEW

beauterunway.com 01 Sep '11, 3am

LULU GUINNESS AUTUMN WINTER 2011/2012 PARISAN COUT... RAOUL FALL WINTER 2011/2012 SINGAPORE LAUNCH WITH ... FENDI FALL WIN...

AKU ANAK MALAYSIA MERDEKA via @akmalhilmi

akmalhilmi.com 31 Aug '11, 11pm

??apa yang patut aku buat supaya kita dapat bagi sumbangan kat negara kita nieh…takkan kita nak goyang kaki tak nak jaga k...