31 May '13, 8am

Fancy Feast (via @HanisZalikha)

Fancy Feast (via @HanisZalikha)

Jadi Keknis macam acuh tak acuh jelah nak bagi sebab seriously memang tak pernah dengar jenama ni! Pastu belek-belek apa benda yang Fancy Feast bagi, range dia sangat gempak, flavours yang ada pun ala-ala gourmet. Ada yang ber-cheese (OMG JAGUHBI DAHLAH SUKA CHEESE), ada yang ikan mahal, pastu ada tender chicken liver semualah, terlalu macam-macam,siap ada option nak appetizer ke main course ker dessert ker pastu ada gravy ke tak omg please tengok sendiri especially catlovers like myself.

Full article: http://inibelogsaya.blogspot.com/2013/05/fancy-feast.html

Tweets

Perihal kucing yang posh gila makan gourmet

Perihal kucing yang posh gila makan gourmet

inibelogsaya.blogspot.com 31 May '13, 1pm

Balik kepada cerita tadi. Keknis hidanglah makanan tuh kat Miumiu pastu dia makan gelojoh gila (tapi masalahnya dia nih me...

How do you like your rolex? From the street or from some fancy restaurant?

How do you like your rolex? From the street or ...

facebook.com 05 Jun '13, 1pm

Drag the corners of the transparent box above to crop this photo into your profile picture. Done Cropping | Cancel Saving ...

Plaza Brasserie at PARKROYAL Beach Road brings back the Buffet Crab Feast.

Plaza Brasserie at PARKROYAL Beach Road brings ...

superadrianme.com 29 May '13, 4am

Plaza Brasserie at PARKROYAL on Beach Road presents the crab feast buffet under the Best of Asia theme from 5 June to 31 A...

Gold Fancy Black Irregular Shapes Necklace [N2486]

Gold Fancy Black Irregular Shapes Necklace [N2486]

fashionjewelrytv.com 28 May '13, 2pm

This is definitely a very cool necklace~! It is pretty resistent so you don't have to worry about it's fragility. Also, yo...