30 Mar '13, 4pm

Siapa Tak Nak Kereta Besar | via @ThinkDevGrow

Siapa Tak Nak Kereta Besar | via @ThinkDevGrow

Haduuuu.. Kalau dapat kereta besar sebijik memang puas hati la aku and family aku. Tapi buat masa sekarang ni pandang je lah orang yang pakai kereta-kereta besar ni. Sedap kan kalau dapat pakai BMW X6 macam dekat atas ni. Semua orang boleh pakai kereta besar ni kalau ada perancangan yang betul. Masalahnya macam mana cara kita dapatkan kereta tu. Macam mana perasaan puas bila kita dah dapat kereta tu dengan cara yang kita usahakan tu. Pujuk mak bapak belikan BMW X6 untuk kita? Aku memang tak dapat la kan. Hohoho.. Mencuri? Puas memang puas sebab mudah tapi kalau kantoi naya dan tak berkat. Kumpul duit gaji sampai jumlah yang kita kumpul tu mampu nak beli BMW X6 ? Tapi nak kumpul sampai bila kan. Kalau gaji setakat RM4,000.00 pun macam habis je simpanan untuk keluarga bila pencen nanti. Hehehe.. Sebenarnya aku nak cakap, kalau beli dengan perniagaan sendiri adalah cara yang ...

Full article: http://www.ridzuanrichie.com/siapa-tak-nak-kereta-besar/

Tweets

Five Unusual Eats at Jalan Besar #food #travel ...

camemberu.com 30 Mar '13, 4pm

Photo: Me with Ian Wright, my travel hero and host for Discovery TLC. What's "Camemberu"? It's the way the Japanese pronou...

Lagi ! Penampakan di kereta MRT Singapore

Lagi ! Penampakan di kereta MRT Singapore

eocommunity.com 30 Mar '13, 4am

Pasti masih ingat dong dengan photo phenomenal dibawah ini yang dipost beberapa waktu yang lalu oleh Aa Gossiper. Yup, ten...

Harga Kereta Perodua Myvi RM46,000 (Cukai Keret...

beritasemasa.com 01 Apr '13, 1am

Harga Kereta Perodua Myvi RM46,000 (Cukai Kereta 85%). Kerajaan Untung RM21,140! Boleh Turun Harga? Harga Minyak Turun 40 ...

Ustaz dan Ustazah Mahu Jadi Siapa? via @saifuli...

saifulislam.com 29 Mar '13, 3am

Hasrizal holds a Bachelor of Sharia & Islamic Studies (Honours) from Mu’tah University, Jordan. Previously Hasrizal attend...

13 Agenda Besar Pengkhianat Negara Bernama Anwa...

papagomo.com 28 Mar '13, 6am

Episode 2 - Video Anwar Ibrahim Sodomy Mahasiswa 19 Tahun Anwar Ibrahim sehingga ke hari ini masih lagi mendiamkan diri be...