30 Mar '13, 4am

GAMBAR Datuk Seri Michelle Yeoh turut hadir di AIFFA 2013:

GAMBAR Datuk Seri Michelle Yeoh turut hadir di AIFFA 2013:

intang filem antarabangsa kelahiran Malaysia, Datuk Seri Michelle Yeoh berkata beliau mahu terus aktif dalam industri hiburan kerana minatnya yang begitu mendalam dalam bidang itu. Beliau secara berjenaka berkata dengan pelbagai kejayaan yang sudah dicapainya dalam industri, ia bukan petanda untuk beliau bersara. “Saya memperoleh banyak kejayaan seumur hidup, saya harap ia bukan berupa mesej ‘untuk pulang sekarang’, tetapi saya mengambilnya sebagai insentif untuk melakukan lebih baik. Saya mencapainya dan akan cuba untuk mencapai lebih lagi,” katanya kepada pemberita di sini malam tadi. Beliau berada di sini sempena Anugerah Festival Filem Antarabangsa dan Asean 2013 (AIFFA) selama tiga hari yang berakhir hari ini. Yeoh dilahirkan pada 6 Ogos di Ipoh. Beliau mula terkenal apabila melakukan aksi ngeri sendiri dalam filem-filem aksi Hong Kong pada awal 1990-an. Beliau terus ...

Full article: http://www.budiey.com/datuk-seri-michelle-yeoh-di-aiffa-2...

Tweets

Senarai Penuh Pencalonan AIFFA 2013 yg berlangsung pd mlm ini: #AIFFA2013

Senarai Penuh Pencalonan AIFFA 2013 yg berlangs...

budiey.com 30 Mar '13, 4am

Gambar Selebriti di Makan Malam Bersama Bintang AIFFA 2013 Gambar Selebriti & Sekitar Seminar & Pameran AIFFA 2013 Gambar ...

Gambar Fazura di Malam Pembukaan AIFFA 2013: #AIFFA2013

Gambar Fazura di Malam Pembukaan AIFFA 2013: #A...

budiey.com 30 Mar '13, 2am

Antara selebriti Malaysia yang menyertai delegasi negara di AIFFA 2013 ialah pelakon Nur Fazura, Sofea Jane, Tony Eusoff, ...

Koleksi Gambar Selebriti di3 Malam Pembukaan AI...

budiey.com 29 Mar '13, 6am

Sejurus selepas acara menyambut tetamu, semua delegasi dibawa berjalan kaki menuju ke Alam Persada untuk acara koktel dan ...

Gambar Selebriti di Karpet Merah AIFFA 2013:

Gambar Selebriti di Karpet Merah AIFFA 2013:

budiey.com 31 Mar '13, 4am

Sebelum masuk ke dalam dewan, semua selebriti dan jemputan berkumpul di luar dewan untuk acara karpet merah. Semua yang ha...

List Winners AIFFA 2013 Short Film Competition: via @Viddsee

List Winners AIFFA 2013 Short Film Competition:...

budiey.com 30 Mar '13, 4am

AIFFA 2013 Short Film Competition Announcement The Inaugural ASEAN International Film Festival & Awards (AIFFA) is holding...

Filem Songlap Harumkan Nama Malaysia di AIFFA 2013: #AIFFA2013

Filem Songlap Harumkan Nama Malaysia di AIFFA 2...

budiey.com 01 Apr '13, 11am

Mengenai Grand Brilliance & Primeworks Studios Sdn Bhd Grand Brilliance merupakan unit pengeluaran filem di bawah Primewor...

Senarai Keputusan Pemenang AIFFA 2013: #AIFFA2013

Senarai Keputusan Pemenang AIFFA 2013: #AIFFA2013

budiey.com 31 Mar '13, 2am

Budiey nak ucapkan kepada semua delegasi Malaysia yang telah menyertai AIFFA selama 3 hari ini kerana berjaya merangkul em...

Jom esok kita tonton wayang Non-Stop di Movies ...

budiey.com 27 Mar '13, 4am

Esok pagi, Budiey Dot Com akan terbang ke Kuching, Sarawak untuk buat liputan menyeluruh di Anugerah dan Festival Filem An...

Gambar Siti Nurhaliza Berjumpa Kimora: Baru-baru ni Datuk Siti Nurhaliza ada berjumpa dengan model terkenal da...

Gambar Siti Nurhaliza Berjumpa Kimora: Baru-bar...

izyan.com 30 Mar '13, 5am

Home » Gambar Artis , Kimora Lee Simmons , Model , Penyanyi , Siti Nurhaliza » Gambar Siti Nurhaliza Berjumpa Kimora Gamba...

Bubar Parlimen Hari ini 3 April 2013! Are You R...

beritasemasa.com 03 Apr '13, 3am

tak payah la nak kelam sangat… kau undi pr ker, kau undi bn ke, same2 jer kene bayar cukai btol tak… y dah sampai nak berg...

Senarai Penuh Pencalonan AIFFA 2013: #AIFFA2013

budiey.com 29 Mar '13, 4am

Semalam telah berlangsung Movie Marathon (Movies In The Rainforest) di Sarawak Cultural Village di mana semua filem yang b...

(2 GAMBAR)Anak Lelaki Sulung Ayu Raudhah & Zaquan Adha via @beautifulnara

(2 GAMBAR)Anak Lelaki Sulung Ayu Raudhah & Zaqu...

beautifulnara.com 30 Mar '13, 4am

Zaquan Adha telah pun berkongsi gambar putera sulungnya hasil perkahwinan dengan Ayu Raudhah menerusi akaun Twitternya. Sa...

Lagi ! Penampakan di kereta MRT Singapore

Lagi ! Penampakan di kereta MRT Singapore

eocommunity.com 30 Mar '13, 4am

Pasti masih ingat dong dengan photo phenomenal dibawah ini yang dipost beberapa waktu yang lalu oleh Aa Gossiper. Yup, ten...

@avaghtar coba deh kamu cek di sini: untuk cari...

yoursingapore.com 29 Mar '13, 5am

Jika Anda mencari barang-barang elektronik, sesungguhnya Singapuralah tempatnya. Dengan begitu banyaknya gerai yang menjua...

Ini daftar lagu yang dinyanyikan @coboyjr di ko...

twitpic.com 31 Mar '13, 1am

Copy & paste this code into your website <a href="http://twitpic.com/cfr2g3" title="Ini daftar lagu yang dinyanyikan @cobo...