30 Jul '11, 2am

Celoteh Si Alya Puji Aku! via @syzwnsrwk

Celoteh Si Alya Puji Aku! via @syzwnsrwk

dari aku. Tengok header blog dah tau betapa glamournya dia tu. *Oktipujek * Dia blogger Selangor gak cam aku, tapi sekarang duduk Sarawak. Jauh tul pindah Tagline blog dia Diketik.Dari.Hati, maksudnya blog dia macam personal blog, tak macam blog ni

Full article: http://belog.syazwansarawak.com/celoteh-si-alya-puji-aku/

Tweets

kenapa aku suka lagu nieh?? yg bold tu la aku s...

akmalhilmi.com 06 Aug '11, 7am

Memang tak ada lelaki seperti aku Tapi yang lebih baik banyak Memang tak ada lelaki sehebat aku Tapi yang lebih hebat bany...