15 Sep '18, 3am

'Ingatkan Sakit Perut Biasa' - Anak Hidap Kanser Tahap 3, Ibu Doa Panjang Umur & Kuat

'Ingatkan Sakit Perut Biasa' - Anak Hidap Kanser Tahap 3, Ibu Doa Panjang Umur & Kuat

Assalamualaikum nama saya Raysha Nur Adriana 1/10 ni genaplah saya 3 tahun, dulu saya seorang kanak kanak yang ceria dan mumy kata saya penyeri dalam rumah dan hati dia sebab saya anak perempuan. Dulu rambut saya panjang mumy suka ikat rambut saya tinggi tinggi lepastu mumy suka buat tocang dekat rambut saya. Tapi masa bulan puasa saya dah mula sakit, mumy ingat saya sakit perut biasa saja tapi lama kelamaan sakit tu makin kuat sampai saya sukar untuk bernafas. Daddy bawa saya pergi klinik pergi hospital masuk kk6 sehari je kemudian doktor suruh balik katanya saya tak ada apa-apa masalah sedangkan masa tu pernafasan saya dah laju. Dengan rela hati daddy and nenek bawa saya balik kemudian esok kan tu sakit saya makin terus mumy balik tak jadi nak pergi kerja jadi daddy nenek and mumy bawa saya pergi HKL.

Full article: https://ohbulan.com/ingatkan-sakit-perut-biasa-anak-hidap...

Tweets

Belajar dari anak anak

Belajar dari anak anak

benashaari.com 17 Sep '18, 10am

Hurm... Belajar apa ? Belajar memaafkan dan melupakan ! Perasan tak yang mereka sering bergaduh kemudian mengadu pada kita...

‘Ibu Nak Jaga Awak. Tapi Ibu Tau, Awak Takkan Hidup Lama’ https://t.co/rCC3vYxrOf

‘Ibu Nak Jaga Awak. Tapi Ibu Tau, Awak Takkan H...

ohbulan.com 15 Sep '18, 2am

Lepas tu bab keluarkan uri pula, bersalin Yusuff sangat senang. Sebab kecil lagi kan. Tapi bab uri tu, ya ampunnn.. Rasa n...